• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Salalah

Salalah is de hoofdstad van de zuidelijke provincie Dhofar. Tijdens de moesson (Khareef), van midden juni tot midden september, wordt het dorre landschap omgetoverd tot een tropische, groene oase met watervallen en palmbomen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Salalah

Salalah is de hoofdstad van de zuidelijke provincie Dhofar. Tijdens de moesson (Khareef), van midden juni tot midden september, wordt het dorre landschap omgetoverd tot een tropische, groene oase met watervallen en palmbomen. Trekpleisters zijn de uitgestrekte en parelwitte stranden aan de kust van Salalah, maar ook voor cultuur kunt u in deze provincie terecht. Zo zijn er de ruïnes van Al-Balid op circa 5 kilometer ten oosten van de stad. In augustus staat Salalah in het teken van het Khareef-festival waarbij de komst van de moesson wordt gevierd; een maand lang staat Salalah in het teken van dans, kunst en zang. De combinatie met de witte zandstranden en de ongeëvenaard mooie onderwaterwereld maakt Salalah tot een veelzijdige vakantiebestemming in Oman.Reisblog Oman

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Oman met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me