• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Puerto Varas

Het kleine gezellige toeristenplaatsje Puerto Varas ligt 60 km naast de havenstad Puerto Montt aan het mooie Llanquihue meer. Het is er heel Chileens, met houten huizen, een houten kerk en eenvoudige eethuisjes. In de hoger gelegen straten en aan de oever heb je prachtig zicht op de altijd witte vulkaantop van de Osorno.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Puerto Varas

Het kleine gezellige toeristenplaatsje Puerto Varas ligt 60 km naast de havenstad Puerto Montt aan het mooie Llanquihue meer (uitspraak: sjan-kie-hoe-é).
Het is er heel Chileens, met houten huizen, een houten kerk en eenvoudige eethuisjes. In de hoger gelegen straten en aan de oever heb je prachtig zicht op de altijd witte vulkaantop van de Osorno.
In dit dorp begint de Cruce-de-Lago, de Andes-doorsteek naar Bariloche met de bus-boot-bus-boot-bus verbinding. Naar keuze in één of twee dagen, met overnachting in een hotelletje midden in de groene bergen. De bagage wordt u tijdens alle overstappen die u moet maken overstappen uit handen genomen.

Onze aanraders in Puerto Varas

Het leukste is om met de auto een rondje om het Llanguihue meer te maken. U ziet dan het meest:
• U komt in dorpjes met opschriften in het Duits zoals in Frutillar, waar de immigranten zelfs in de vierde of vijfde generatie thuis nog Duits spreken
• Bij Osorno moet u beslist even met de auto de berg op naar het clubhuis van de skiclub. Bij helder weer heeft u hier zicht op de Stille Oceaan: schitterend!
• Salto de Petrohué: absoluut de moeite waard om richting de bergen te rijden om de stroomversnellingen hier te zien. Er zijn diverse loopbruggen over het kolkende water.Reisblog Chili

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Chili met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me