• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Santiago de Chile

De Chileense hoofdstad Santiago de Chile is schitterend gelegen aan de voet van de Andes. In het centrum staan de statige, prachtige regeringsgebouwen van honderden jaren oud.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Santiago de Chile

De Chileense hoofdstad Santiago de Chile is schitterend gelegen aan de voet van de Andes. In het centrum staan de statige, prachtige regeringsgebouwen van honderden jaren oud.

Hotels in Santiago de Chile

Wij bieden twee hotels aan voor een bezoek aan Santiago de Chile. De stad is doorgaans uw startpunt voor uw reis in Chili. Wij adviseren om minimaal 3 dagen in de stad te verblijven, zodat u goed kunt bijkomen van de lange vlucht en uitgerust aan uw rondreis door Chili kunt beginnen.


Bezienswaardigheden Santiago de Chile

Palacio de la Moneda

Loop eens door de passage onder het Palacio de la Moneda, waar de moord op oud-president Allende herdacht wordt met een borstbeeld. Ga hier ook eens binnen bij het ondergrondse museum voor moderne kunst, dat ook in het steegje gevestigd is.

Cerro San Cristobal

Neem de kabelbaan naar de top van de Cerro San Cristobal, een heuvel midden in de stad. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over Santiago de Chile.

Bellavista

In de bruisende kunstenaarswijk Bellavista geniet u van een lekker drankje en hapje bij een van de vele cafés en restaurants.

Providencia

In de wijk Providencia zijn leuke uitgaansgelegenheden te vinden De cafés hier worden afgewisseld door winkels.

Las Condes

Wat meer naar de bergen ligt de duurdere wijk Las Condes. Bij de hotels en restaurants in deze wijk wordt u van alle gemakken voorzien.Reisblog Chili

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Chili met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me