Daisy Busker

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Australië, Myanmar, Fins Lapland, Peru, Guatamala, Brazilië, Argentinië, Chili, Canada, Ierland, IJsland, Schotland, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Malediven, Maleisië, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Namibië, Zuid-Afrika, Colombia, Costa Rica, Cuba, Mexico, Panama

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Beren bij Brooks Falls, Alaska

Brooks falls in Alaska

Als groot Disney fan met Brother bear als favoriet stond Alaska uiteraard bovenaan mijn bucketlist. Vanuit Anchorage zijn wij met een klein watervliegtuig vertrokken om na 1,5 op een meer te landen in Katmai NP. Na een korte instructie over bear safety de wandelschoenen aangetrokken om door het bos te vertrekken naar de bekende watervallen. Na 30minuten stonden wij oog in oog met 5 Alaskan brown bears die direct de zalmen uit de watervallen schepte, adembenemend!

Het noorderlicht in Fins Lapland

Lapland heeft een plekje in mijn hart veroverd nadat ik er gewoond heb en huskies heb mogen trainen voor de sledetochten. In deze maanden geleerd de rust en stilte te omarmen en te genieten van bomen bekleed met sneeuw, dieren sporen in de sneeuw en het gehijg van de honden tijdens de sledetochten. En wat beter dan dit af te sluiten met een cidertje genietend van het noorderlicht?!

Noorderlicht in Lapland
Fuego vulkaan, Guatemala

Vulkaan Acatenango in Guatemala

Tijdens een reis met mijn vriend door centraal Amerika was Guatemala een echte highlight. Na een hike naar de top van vulkaan Acatenango genoten wij van de zonsondergang terwijl de Vulkaan Fuego zichtbaar uitbarstte. In het donker was dit nog spectaculairder met het lava en rook dat elke 20 minuten rondslingerde. Wat voel je je dan klein en ver van Nederland!

Mijn 'Bucket List'

Spitsbergen/Groenland

Aangezien beren mijn lievelingsdieren zijn en als schippersdochter, en inmiddels vriendin, staat een navigatie naar Spitsbergen en Groenland natuurlijk bovenaan. Het lijkt me geweldig ijsberen te zien vanaf de boeg van zo’n grote ijsbreker voor de ijzige kust.

1

Japan

De hypermoderne cultuur in Japan lijkt me geweldig om mee te maken. De kleurrijke harajuku en Torii shrines wil ik graag voor de lens hebben. Daarnaast is verse sushi en sake natuurlijk ook niet vervelend op reis.

2

Zimbabwe/Botswana

De Victoria-watervallen met al het geweld van het water lijkt mij machtig mooi om te zien. Een bungyjump in het diepe en een dip in de devil’s pool bovenaan de watervallen om het avontuurlijke plaatje compleet te maken staan ook op de lijst. Deze reis afsluiten met een vaart voor Chobe NP in Botswana en volgens mij kan de reis dan niet meer stuk! Wanneer mag ik?

3

Mijn fotoalbum

Luipaard in Yala N.P., Sri Lanka

Luipaard in Yala NP, Sri Lanka

Perito Moreno Gletsjer, Argentinië

Perito Moreno Gletsjer, Argentinië

Machu Pichu, Peru

Het wereldwonder Machu Pichu, Peru

Walvis in Australlië

Walvis spotten in Austra

Paaseiland, Chili

Paaseiland, Chili

Antelope Canyon, Amerika

Antelope Canyon, Amerika

Zonsondergang bij Bagan, Myanmar

Zonsondergang bij Bagan, Myanmar

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Daisy Busker naar:

info@tenzingtravel.nl