• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Tarangire National Park

Heel bijzonder aan het Tarangire National Park zijn de enorme baobab-bomen. Vooral bij zonsondergang is het heuvelachtige landschap op haar mooist. En wie weet ziet u ook de olifanten, leeuwen en cheeta's, dan is uw Tarangire reiservaring compleet!
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Reisinformatie Tarangire National Park

Het Tarangire National Park is op vijf andere parken na het grootste nationale park van Tanzania. Tijdens uw rondreis Tanzania vindt u het park in de regio van Manyara. Tarangire National Park heeft haar naam te danken aan de Tarangire rivier. Deze rivier is tijdens het droogseizoen de enige bron van water voor de wilde dieren. Tijdens het droogseizoen migreren duizenden wilde dieren van Manyara National Park naar Tarangire National Park. Het landschap en de vegetatie van het park zijn ongelooflijk divers. De boomklimmende leeuwen, grote aantallen olifanten, termietenheuvels en vele baobab bomen zijn waar het park bekend om staan. U heeft in het Tarangire National Park ook kans om zebra's, gnoes, waterbokken, giraffen en bavianen te bewonderen. Met meer dan 550 verschillende soorten, is het park een paradijs voor vogelliefhebbers.Reisblog Tanzania

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Tanzania met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me