Miranda Schoone

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Colombia, Cuba, Dubai, Finland, Indonesië, Jordanië, Maleisië, Mexico, Seychellen, Tanzania, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika, Sri Lanka

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Met de luchtballon boven de Serengeti

Ballonvaart over de Serengeti

Eén ervaring die mij altijd is bijgebleven is de ballonvaart bij zonsopkomst over de Serengeti in Tanzania. De stilte, de uitgestrektheid en de dieren die we vanaf grote hoogte onder ons zagen bewegen; dit was echt onvergetelijk!

Bogotá per fiets

Ik heb Bogotá, de hoofdstad van Colombia, per fiets verkend en ik raad het iedereen aan om de stad op die manier te ontdekken. We dronken koffie in lokale tentjes, proefden lokaal fruit op de markt en stopten op de mooiste plekken. Onderweg fietsen we daarnaast langs de mooiste street art. Absoluut een fantastische ervaring!

Bogotá
Reisspecialist Miranda in Canyonlands National Park

Rondreis door West-Amerika

Mijn rondreis door West-Amerika was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van het bewonderen van de spuitende geisers in Yellowstone tot aan de helikoptervlucht over de Grand Canyon en van het bezoek aan San Francisco tot aan het genieten van de prachtige uitzichten in Canyonlands National Park. Door de afwisseling tussen prachtige natuur en fijne steden heeft het westen van Amerika diepe indruk op mij gemaakt.

Mijn bucketlist

Tanzania

Bovenaan mijn bucketlist staat gek genoeg een bestemming waar ik al geweest ben: Tanzania. Onze huwelijksreis was hier naartoe en dat heeft zoveel indruk gemaakt, dat wij heel graag nog een keer terug zouden willen keren om het aan onze zoons te laten zien!

1

Canada

Met de camper door Canada reizen staat hoog op mijn lijstje! Ik ben al twee keer met een camper op pad geweest in Europa en ik zou nu heel graag midden in de prachtige natuur van Canada overnachten.

2

Costa Rica

Vanwege de afwisseling tussen natuur, stranden en de leuke activiteiten, zou ik Costa Rica heel graag willen ontdekken met mijn gezin.

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Miranda bij de Grand Canyon

Grand Canyon

Piramide van de zon en de maan in Teotihuacán

Piramide van de zon en de maan in Teotihuacán, Mexico

Kaap de Goede Hoop

Kaap de Goede Hoop, Zuid-Afrika

Gigantische cactus in Mexico

Gigantische cactus in Mexico

Shete Boka National Park op Curacao

Met mijn gezin op Curacao

Yellowstone National Park

Geiser in Yellowstone

Grand Canyon vanuit de helikopter

De Grand Canyon vanuit de helikopter

Mijn reisblogartikelen

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Miranda Schoone naar:

info@tenzingtravel.nl