• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Okinawa & Ishigaki

Het zal u misschien verbazen, maar ook Japan heeft tropische eilanden met verlaten witte zandstranden en kristalhelder zeewater vol tropische vissen! U vindt het op Okinawa, een eilandengroep in het zuiden van Japan. Het is ‘the place to be’ voor watersportactiviteiten zoals duiken, maar ook voor rust en luxe kunt u hier uitstekend terecht. Een van de eilanden is Ishigaki, waar u levendige markten, wonderschone baaien en prachtig landschap vindt. Het heeft ons ontzettend verrast!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Okinawa

Okinawa is een idyllische archipel in het zuidelijke puntje van Japan. Omdat het dichtbij China ligt, is Okinawa heel anders dan de rest van Japan. De mensen zien er anders uit, ze eten anders en lijken ook in andere opzichten meer Chinees dan Japanner. De eilandengroep bestaat uit talloze tropische eilandjes met witte bountystranden en kristalhelder zeewater met tropische vissen. Okinawa is daarom een geweldige duik- en snorkelbestemming. Ook is er op de eilanden genoeg ander natuurschoon te bewonderen. Okinawa laat u een heel andere kant van Japan zien.

Ishigaki

Een van de vele tropische eilanden binnen de provincie Okinawa is Ishigaki, onderdeel van de subarchipel Yaeyama. Het eiland kenmerkt zich door prachtige landschappen en wonderschone baaien, maar er zijn ook vele gezellige lokale markten te vinden. De perfecte bestemming voor een zonovergoten strandvakantie in Japan.

 
Reisblog Japan

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Japan met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me