Rondreis Okinawa en Ishigaki

Het zal u misschien verbazen, maar ook Japan heeft tropische eilanden met verlaten witte zandstranden en kristalhelder zeewater vol tropische vissen! U vindt het op Okinawa, een eilandengroep in het zuiden van Japan. Het is ‘the place to be’ voor watersportactiviteiten zoals duiken, maar ook voor rust en luxe kunt u hier uitstekend terecht. Een van de eilanden is Ishigaki, waar u levendige markten, wonderschone baaien en prachtige landschappen vindt. Het heeft ons ontzettend verrast!

Nicole Steenman
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Japan met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen luchthaven en hotel
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Duiken op Okinawa

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Nicole Steenman

Reisspecialist Japan

Reisinformatie Okinawa

  • Over onze reizen

Okinawa is een idyllische archipel in het zuidelijke puntje van Japan. Omdat het dichtbij China ligt, is Okinawa heel anders dan de rest van Japan. De mensen zien er anders uit, ze eten anders en lijken ook in andere opzichten meer Chinees dan Japanner. De eilandengroep bestaat uit talloze tropische eilandjes met witte bountystranden en kristalhelder zeewater met tropische vissen. Okinawa is daarom een geweldige duik- en snorkelbestemming. Ook is er op de eilanden genoeg ander natuurschoon te bewonderen. Okinawa laat u een heel andere kant van Japan zien.

Ishigaki

Een van de vele tropische eilanden binnen de provincie Okinawa is Ishigaki, onderdeel van de subarchipel Yaeyama. Het eiland kenmerkt zich door prachtige landschappen en wonderschone baaien, maar er zijn ook vele gezellige lokale markten te vinden. De perfecte bestemming voor een zonovergoten strandvakantie in Japan.