Rondreis Maleisisch Borneo

Maleisisch Borneo is in twee delen opgesplitst, namelijk het noordelijke Sabah en zuidelijke Sarawak. Maak een rondreis op dit prachtige eiland en ontdek de jungles, de verschillende soorten apen en tropische stranden.

Nicole Steenman
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Borneo met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen luchthavens en verblijven
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Neushoornvogel op Borneo

Onze bestemmingen voor een rondreis door Maleisisch Borneo

Deze unieke bestemming, verdeeld in twee intrigerende delen – Sabah in het noorden en Sarawak in het zuiden – biedt een ongeëvenaarde reiservaring. Verwacht regenwouden die zich uitstrekken tot aan de horizon, geweldige berglandschappen die in de wolken reiken en een verbazingwekkende biodiversiteit die zich in elk hoekje van dit eiland bevindt. Samen met Tenzing Travel kunt u zich laten meenemen op een ontdekkingsreis naar deze bijzondere bestemmingen, waar avontuur, cultuur en natuur samenkomen.

Een rondreis door Maleisisch Borneo op maat

Stap in de betoverende wereld van Maleisisch Borneo, waar een op maat gemaakte rondreis u de sleutel biedt tot een unieke ontdekkingsreis. Bij het creëren van uw rondreis op maat door dit fascinerende eiland staat uw persoonlijke voorkeur centraal. Onze reisspecialisten beloven een toegewijde aanpak, vol eerlijkheid en transparantie. Geen uitdaging is te groot; als bepaalde wensen niet haalbaar blijken, presenteren we alternatieven die aansluiten bij uw reiswensen.

Droomt u van een onvergetelijke reis door Maleisisch Borneo? Laat u inspireren door onze verhalen in blogs over Azië, en lees onder andere onze blog over de ultieme Borneo rondreis.

Orang-oetan, Borneo

Orang-oetan, Borneo

Zonsondergang, Kuching

Zonsondergang, Kuching

City Mosque in Kota Kinabalu

City Mosque in Kota Kinabalu

Sukau, Borneo

Sukau, Borneo

Iban-vrouw in Sarawak, Borneo

Iban-vrouw in Sarawak, Borneo

Reisinformatie Maleisisch Borneo

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Maleisisch Borneo

Staat u open voor een onvergetelijke rondreis door het betoverende Maleisisch Borneo? Onze reisspecialisten staan klaar om al het mogelijke te doen om uw droomreis werkelijkheid te maken. Met een persoonlijke benadering en zorg voor al uw wensen, verzekert Tenzing Travel kwaliteit en levert een reiservaring die al uw verwachtingen zal overtreffen:

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Bij Tenzing Travel bent u ervan verzekerd dat alles van A tot Z voor u wordt geregeld. Onze reisspecialisten staan klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken. Van het plannen van de route en het kiezen van verblijven tot het organiseren van excursies en transfers, alles is geregeld! Zo kunt u zorgeloos op vakantie en genieten van het adembenemende Maleisisch Borneo.

Deskundig advies van onze specialisten

De reisspecialisten van Tenzing Travel doen hun uiterste best om uw reis volledig op maat te maken. Met aandacht voor al uw wensen en een persoonlijke touch wordt er gekeken naar alle mogelijkheden. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet.

Waardering van onze reizigers: 9,3

Dat een reis naar Maleisisch Borneo een onvergetelijke ervaring is, is zeker. Maleisisch Borneo is een unieke bestemming die een buitengewone indruk achterlaat. De reizigers die een reis hebben geboekt via Tenzing Travel geven ons dan ook gemiddeld een 9,3. Bent u ook klaar voor deze ongekende ervaring?

24/7 bereikbaar tijdens uw reis

Heeft u vragen of wilt u iets anders melden tijdens uw rondreis door Maleisisch Borneo? De reisspecialisten van Tenzing Travel staan altijd voor u klaar. Of het nu ‘s nachts is of overdag, u kunt rekenen op de steun en hulp van de reisspecialisten van Tenzing Travel.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Maleisisch Borneo zo uniek als reisbestemming?

Maleisisch Borneo, verdeeld in Sabah en Sarawak, biedt een unieke mix van regenwouden, ongerepte natuur en culturele diversiteit. Van de bijzondere Mount Kinabalu tot de intrigerende Iban-stammen, elke hoek van dit eiland vertelt een nieuw verhaal.

Welke bezienswaardigheden mag ik niet missen in Sabah?

Sabah heeft enkele van de meest iconische bestemmingen, waaronder de hoogste berg van Zuidoost-Azië, Mount Kinabalu en het fascinerende Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre. Ontdek de biodiversiteit in het Kinabalu Park en ervaar de rijke cultuur van de lokale bevolking.

Wat zijn de hoogtepunten van een reis naar Sarawak?

In Sarawak kunt u genieten van de betoverende schoonheid van Bako National Park, de mysterieuze grotten van Mulu, en de levendige cultuur van Kuching. Vergeet niet de traditionele longhouses van de Iban-stammen te verkennen voor een authentieke ervaring.

Hoe zit het met het munteenheid en het tijdsverschil in Maleisisch Borneo?

De officiële munteenheid is de Maleisische ringgit (MYR). Wat het tijdsverschil betreft, Maleisisch Borneo volgt Maleisische tijd (MYT), die 8 uur voorloopt op Coordinated Universal Time (UTC+8).

Welk reistempo wordt aangehouden tijdens de rondreis?

Tenzing Travel streeft naar een ideaal reistempo, zodat u optimaal kunt genieten van alle hoogtepunten. Afstanden tussen bestemmingen zijn zorgvuldig gepland, waardoor u voldoende tijd hebt om te verkennen zonder overhaast te zijn.

Zijn er specifieke vaccinaties nodig voor een reis naar Maleisisch Borneo?

Raadpleeg uw lokale gezondheidsautoriteiten voor de meest recente informatie over vaccinaties. Over het algemeen worden vaccinaties tegen hepatitis A en B aanbevolen, evenals vaccinaties tegen rabiës en Japanse encefalitis, afhankelijk van uw reisplannen.

Hoe zit het met de verblijven tijdens de rondreis door Maleisisch Borneo?

Tenzing Travel selecteert zorgvuldig verblijven op basis van comfort, locatie en sfeer. Van luxe resorts tot sfeervolle lodges, we streven naar een gevarieerd aanbod dat past bij diverse reisvoorkeuren.

Wat is de beste reisperiode voor Maleisisch Borneo?

De beste tijd om Maleisisch Borneo te bezoeken is over het algemeen tijdens de droge seizoenen, van maart tot oktober. Echter, elk seizoen heeft zijn charme en is het aan te raden de specifieke klimaatomstandigheden voor uw reisperiode te controleren.