Rondreis Chiang Mai en Noord-Thailand

Er heerst een gezellige sfeer in Chiang Mai, vooral ’s avonds op de avondmarkt waar u op jacht kunt gaan naar leuke souvenirs. Bezoek in de directe omgeving een van de vele tempels of ontdek de groene omgeving per fiets. Voeg hier een kookworkshop aan toe en zo ervaart u deze regio op haar best!

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Thailand met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Reizen per comfortabele auto met privéchauffeur
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Wat Yai in Phitsanulok

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Suus Dekkker

Reisspecialist Thailand

Reisinformatie Chiang Mai en Noord-Thailand

  • Over onze reizen

Hier vindt u de belangrijkste stad van het noorden: Chiang Mai, ook wel ‘de roos van het noorden’ genoemd. Hier zijn indrukwekkende tempels te vinden, zoals de prachtig op een berg gelegen Wat Doi Suthep, maar ook de beroemde avondmarkt. Chiang Mai is een perfecte uitvalsbasis voor uw reis door Noord-Thailand.

Belangrijke regio’s in Chiang Mai en Noord-Thailand

Gouden Driehoek

Dit drielandenpunt, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen, was vroeger het centrum van de opiumteelt. Tegenwoordig is het een schitterende omgeving met jungle, theeplantages en diverse goed bewaarde tempels.

Mae Hong Son

Dit gebied staat bekend om de prachtige natuur en de etnische diversiteit. Hier leven vele ‘minderheden’ die nog grotendeels hun eigen cultuur en tradities volgen. Verder vindt u hier een weelderige jungle, grotten, watervallen en het mooie Chong Kham-meer. Het gebied grenst aan Myanmar en dat is te zien aan de tempels in Birmese stijl die her en der zijn terug te vinden. Indien u hier in het koele seizoen reist, neem dan een trui mee voor de koele avonden.

Phitsanulok en Sukhothai

Deze twee plaatsen zijn beide een oude hoofdstad van Thailand geweest. In beide plaatsen zijn hier nog altijd belangrijke tempels en overblijfselen te zien uit die tijd.