Rondreis Zuid-Thailand en stranden

Het allerleukste is om meerdere eilanden in één vakantie te combineren. Ieder eiland is mooi en bovendien zijn er goede verbindingen tussen de diverse eilanden, zowel per boot als vliegtuig.

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Thailand met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Reizen per comfortabele auto met privéchauffeur
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Koh Phi Phi

Onze bestemmingen voor een rondreis door Zuid-Thailand en stranden

Een rondreis door Thailand is natuurlijk om van te genieten, maar Thailand heeft ook de ideale strandbestemmingen. Er zijn vele plaatsen, gebieden en eilanden waar u kunt genieten van zonovergoten stranden en kristalhelder blauwe wateren. Van toeristische badplaatsen tot exotische verlaten bounty-strandjes. Dit zijn dé eilanden en bezienswaardigheden van Zuid-Thailand en stranden:

Een rondreis door Zuid-Thailand en stranden op maat

Ervaar een op maat gemaakte rondreis door Zuid-Thailand en de betoverende stranden. Laat de unieke smaken van de regio samensmelten met uw persoonlijke voorkeuren. Onze toegewijde aanpak, gebaseerd op warme gastvrijheid, belooft een onvergetelijk avontuur. Laat u inspireren door onze verhalen over Azie, waaronder Zuid-Thailand. In onze blogs delen we praktische tips en bieden we suggesties voor memorabele overnachtingen.

De Wat Phra Yai tempel op Koh Samui

De Wat Phra Yai tempel op Koh Samui

Strand van Koh Samui

Strand van Koh Samui

Femke duikt bij Koh Tao in Thailand

Femke duikt bij Koh Tao in Thailand

Koh Lanta

Koh Lanta

Strand in Krabi

Strand in Krabi

Reisinformatie Zuid-Thailand en stranden

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Zuid-Thailand en stranden

Heeft deze pagina uw nieuwsgierigheid gewekt voor een betoverende reis naar Zuid-Thailand en haar prachtige stranden? Bij Tenzing Travel staan onze ervaren reisspecialisten klaar om een op maat gemaakte reis voor u samen te stellen, met oog voor detail en volledig afgestemd op uw wensen. Wij verzekeren u van een hoogwaardige reiservaring die aan al uw verwachtingen zal voldoen:

Inclusief unieke ervaringen

Bij het boeken van een rondreis naar Zuid-Thailand en de stranden kunt u erop vertrouwen dat Tenzing Travel een op maat gemaakte ervaring biedt. Door al uw wensen door te geven en met de uitgebreide kennis van onze reisspecialisten over de meest bijzondere locaties in Zuid-Thailand, kunt u genieten van een reis vol unieke ervaringen.

Memorabele overnachtingen

Overnachten is een essentieel onderdeel van uw reis, en bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat uw rondreis door Zuid-Thailand wordt verrijkt met unieke verblijven op toplocaties. Deze verblijven op zich zijn al een buitengewone ervaring en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Optimaal reistempo voor een complete ervaring

Bij Tenzing Travel hechten we veel waarde aan het feit dat u de tijd krijgt om elke bestemming op uw gemak te verkennen tijdens uw rondreis door Zuid-Thailand. Daarom zorgen wij ervoor dat het reistempo optimaal is. Op deze manier weet u dat u voldoende tijd heeft om te genieten van elke locatie.

Overnacht aan de betoverende stranden van Zuid-Thailand

De stranden van Zuid-Thailand zijn adembenemend mooi en vormen een essentieel hoogtepunt voor vele reizigers. Om de volledige pracht van deze stranden te ervaren, zorgen wij ervoor dat u kunt overnachten in verblijven die zich bevinden aan of zeer dichtbij deze prachtige strandlocaties, zodat u optimaal kunt genieten van de natuurlijke wonderen van Zuid-Thailand.

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Thailand?

Het tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Thailand is doorgaans 6 uur. Houd er rekening mee dat dit verschil kan variëren afhankelijk van de specifieke locatie in Zuid-Thailand en de zomer- of wintertijd in Nederland. Onze reisspecialisten voorzien u graag van gedetailleerde informatie op basis van uw specifieke reisperiode.

Hoe lang duurt een standaard rondreis door Zuid-Thailand en stranden bij Tenzing Travel?

Bij Tenzing Travel bieden we flexibele reisopties, variërend van korte trips tot uitgebreide avonturen. De duur van uw rondreis is volledig aanpasbaar aan uw voorkeuren en beschikbare tijd.

Welke hoogtepunten mag ik niet missen tijdens een rondreis door Zuid-Thailand?

Zuid-Thailand is rijk aan prachtige bestemmingen. Enkele hoogtepunten zijn de weelderige jungles van Khao Sok National Park, de culturele schatten van Chiang Mai, en natuurlijk de idyllische stranden zoals Railay Beach en Phi Phi Islands.

Welke activiteiten zijn inbegrepen bij de rondreizen van Tenzing Travel?

Onze rondreizen omvatten diverse activiteiten zoals jungletochten, bootexcursies, culturele bezoeken en ontspanning op de stranden. De specifieke activiteiten variëren per reis en we passen ze aan op basis van uw wensen en interesses.

Hoe zit het met accommodaties tijdens de rondreis?

Tijdens uw reis verblijft u in zorgvuldig geselecteerde verblijven die variëren van comfortabele hotels tot unieke verblijven op bijzondere locaties. We streven naar een gevarieerde en memorabele ervaring.

Wat is de beste tijd van het jaar voor een rondreis door Zuid-Thailand en haar stranden?

De ideale reistijd hangt af van uw voorkeuren. Over het algemeen zijn de maanden november tot februari koeler en droger, terwijl de periode van maart tot oktober warmer is met meer kans op regen. We adviseren graag op basis van uw specifieke reisdata en gewenste activiteiten.

Hoe zit het met lokale valuta en betaalmogelijkheden?

De lokale valuta in Thailand is de Thaise Baht (THB). In stedelijke gebieden en toeristische hotspots worden creditcards vaak geaccepteerd, maar het is ook handig om wat contant geld bij u te hebben, vooral in meer afgelegen gebieden.