• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Hoi An

Hoi An is een typisch voorbeeld van een goed bewaard gebleven Zuidoost-Aziatische handelsstad uit de 15e tot 19e eeuw. De oude binnenstad is sinds 1999 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. In de stad zijn nog vele gebouwen met een unieke mengeling van lokale en buitenlandse invloeden.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Hoi An compleet te maken.

Cooking Class Hoi An

Leer allerlei 'ins and outs' van de Vietnamese keuken, de etiquetten en de invloeden van vervlogen tijden tijdens deze excursie. Allereerst wordt u naar een lokale markt gebracht. Hier heeft u de mogelijkheid om lokale ingrediënten te kopen welke later gebruikt kunnen worden tijdens het koken. Vervolgens vaart u per boot over de Hoi An-rivier naar de Red Bridge Cooking School, alwaar u wordt opgewacht door de chef-kok en zijn staf. U verkent de kruiden- en groentetuin en een uitleg over de culinaire ontwikkeling in Vietnam geeft u letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. De eerste voorbereidingen worden getroffen en er mag geproefd worden. Na een korte pauze, is het dan aan u: u mag hetgeen u heeft geleerd in de praktijk brengen. Natuurlijk geniet u na afloop van de door u zelf bereidde maaltijden.

Indicatieprijs 150,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Hoi An

Hoi An is een typisch voorbeeld van een goed bewaard gebleven Zuidoost-Aziatische handelsstad uit de 15e tot 19e eeuw. De oude binnenstad is sinds 1999 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. In de stad zijn nog vele gebouwen met een unieke mengeling van lokale en buitenlandse invloeden. Tijdens uw reis door Vietnam is Hoi An vaak een uitstekend rustpunt; mede door haar ligging in het midden van Vietnam, maar ook vanwege de fraaie stranden.


Bezienswaardigheden in Hoi An

• Het oude centrum met onder meer musea, oude heren- en gemeenschapshuizen
• De 400 jaar oude overdekte Japanse-brug
• Fukien Assembly Hall: een oud Chinees gemeenschapshuis en tevens een tempel
• Traditional Theater
• Diverse lokale markten


Excursiemogelijkheden vanuit Hoi An

• My Son: Een absolute aanrader tijdens uw vakantie in Vietnam is een dagexcursie naar My Son. My Son is een voormalig centrum en hoofdstad van het Champa-koninkrijk. Het tempelcomplex in My Son is prachtig gelegen in een groene vallei en hier vindt u oude torens en ruïnes uit de 7e tot 13e eeuw. My Son is door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed.

• Kookles in de Vietnamese keuken: Wij bieden een excursie aan waarbij u alle ins and outs van de Vietnamese keuken leert en natuurlijk mag u zelf ook koken. Vraag ons naar meer informatie en de prijzen.


Stranden van Hoi An

Zoals gezegd, Hoi An is ook een heerlijke strandbestemming voor een heerlijke strandvakantie tijdens uw vakantie in Vietnam. Wij bieden diverse hotels aan voor een heerlijk verblijf aan het strand.

Hotels in Hoi An

Wij bieden diverse hotels aan in Hoi An om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Bekijk de hotels in Hoi An >Reisblog Vietnam

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Vietnam met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me