• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Noord-Vietnam

Probeer in het noorden van Vietnam in ieder geval één nacht in Halong Bay te zijn. Deze sprookjesachtige baai is dé absolute must-see van Vietnam en mag zeker niet ontbreken. Dit in combinatie met de kleurrijke en vriendelijke bevolking maakt je verblijf in Noord-Vietnam helemaal compleet!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd
Reisinformatie Noord-Vietnam

Begint u uw rondreis door Vietnam in het noorden, dan zal de hoofdstad Hanoi uw eerste bestemming zijn. Deze stad heeft nog steeds haar aangename, provinciale karakter weten te bewaren. Veder leven in het noorden van Vietnam vele bergvolkeren nog op authentieke wijze. Ze gaan gekleed in rijk gekleurde, traditionele klederdracht. De markten waar zij hun waar verkopen, vormen dan  ook een kleurrijk feest voor alle zintuigen! Het bekendste minderhedengebied is in de directe omgeving van de plaats Sapa, per nachttrein vanuit Hanoi te bereiken.


Belangrijkste plaatsen in Noord-Vietnam

Hanoi

In de fascinerende, levendige oude binnenstad met zijn smalle straatjes en nog smallere (maar wel diepe) huizen barst het van de traditionele handwerklieden en winkels waar van alles te koop is. Het nieuwere deel van de stad is vooral door de voormalige Franse koloniale machthebbers veel ruimer opgezet, met door bomen omzoomde boulevards, goed bewaard gebleven herenhuizen en villa’s, meren en ruime parken. Dankzij het Franse verleden kunt u op een van de vele terrasjes ook uitstekende koffie en baguettes bestellen.
Lees meer over Hanoi >

Halong Bay

Dit is een fenomeen van ongekende schoonheid! In de baai van het plaatsje Halong rijzen meer dan 3000 kalkstenen rotspartijen loodrecht uit het water omhoog en vormen daarmee een van de mooiste landschappen van Vietnam.
Lees meer over Halong Bay >
Reisblog Vietnam

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Vietnam met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me