Rondreis Noord-Vietnam

Probeer in het noorden van Vietnam in ieder geval één nacht in Halong Bay te zijn. Deze sprookjesachtige baai is dé absolute must-see van Vietnam en mag zeker niet ontbreken. Dit in combinatie met de kleurrijke en vriendelijke bevolking maakt je verblijf in Noord-Vietnam helemaal compleet!

Sandra Molema
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Vietnam met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Reizen per comfortabele auto met privéchauffeur
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Halong Bay

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Sandra Molema

Reisspecialist Vietnam

Reisinformatie Noord-Vietnam

  • Over onze reizen

Begint u uw rondreis door Vietnam in het noorden, dan zal de hoofdstad Hanoi uw eerste bestemming zijn. Deze stad heeft nog steeds haar aangename, provinciale karakter weten te bewaren. Veder leven in het noorden van Vietnam vele bergvolkeren nog op authentieke wijze. Ze gaan gekleed in rijk gekleurde, traditionele klederdracht. De markten waar zij hun waar verkopen, vormen dan ook een kleurrijk feest voor alle zintuigen! Het bekendste minderhedengebied is in de directe omgeving van de plaats Sapa, per nachttrein vanuit Hanoi te bereiken.

Belangrijkste plaatsen in Noord-Vietnam

Hanoi

In de fascinerende, levendige oude binnenstad met zijn smalle straatjes en nog smallere (maar wel diepe) huizen barst het van de traditionele handwerklieden en winkels waar van alles te koop is. Het nieuwere deel van de stad is vooral door de voormalige Franse koloniale machthebbers veel ruimer opgezet, met door bomen omzoomde boulevards, goed bewaard gebleven herenhuizen en villa’s, meren en ruime parken. Dankzij het Franse verleden kunt u op een van de vele terrasjes ook uitstekende koffie en baguettes bestellen.

Halong Bay

Dit is een fenomeen van ongekende schoonheid! In de baai van het plaatsje Halong rijzen meer dan 3000 kalkstenen rotspartijen loodrecht uit het water omhoog en vormen daarmee een van de mooiste landschappen van Vietnam.