Rondreis Zuid-Vietnam

Het mooiste van het zuiden van Vietnam is de Mekong-delta, de belangrijkste plek van de rijstproductie in heel Azië. De hele omgeving wordt gekenmerkt door rijstvelden zo ver als het oog reikt! Het beste om de delta te ontdekken is met een sampan-boot waarbij u op plekjes komt waar slechts weinigen komen.

Sandra Molema
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Vietnam met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Reizen per comfortabele auto met privéchauffeur
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Drijvende markt, Mekong River Delta

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Sandra Molema

Reisspecialist Vietnam

Reisinformatie Zuid-Vietnam

  • Over onze reizen

Een van de belangrijkste aanvlieghavens voor een rondreis Vietnam ligt in het zuiden van Vietnam: Ho Chi Minh-Stad. Maar het zuiden van Vietnam is ook het gebied van de Mekong-Delta. Dit gebied is de belangrijkste rijstschuur van Vietnam en tevens een biologische schatkist, omdat hier meer dan 1000 verschillende diersoorten leven. Het is zeker interessant om een bezoek te brengen aan één van de vele kleurrijke markten in deze regio. Of combineer uw rondreis Vietnam met Cambodja, dan doorkruist u ook de mekong-Delta en het zuiden van Vietnam.

Belangrijkste steden en bezienswaardigheden van Zuid-Vietnam

Ho Chi Minh-Stad

Ho Chi Minh-Stad (Saigon) is een van de steden die u wat ons beslist moet aan doen tijdens uw vakantie in Vietnam.Ho Chi Minh-Stad is tegenwoordig een drukke, tamelijk chaotische en kosmopolitische stad.

Mekong-Delta

Dit gebied is de belangrijkste rijstschuur van het land en tevens een biologische schatkist, omdat hier meer dan 1000 verschillende diersoorten worden aangetroffen.