• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Busan

De tweede stad van Zuid-Korea ligt in het zuidoostelijke puntje van het land, op slechts een paar uur varen van Japan. Voor de kust zijn eilanden, waarvan vele door middel van imposante bruggen met elkaar zijn verbonden.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Busan

De tweede stad van Zuid-Korea ligt in het zuidoostelijke puntje van het land, op slechts een paar uur varen van Japan. Voor de kust zijn eilanden, waarvan vele door middel van imposante bruggen met elkaar zijn verbonden.

De kust is op sommige plaatsen erg grillig met steile kliffen, maar de stad heeft ook een aantal prachtig brede stranden, waaronder het populaire Haeundae Beach. Er loopt een boulevard langs met op sommige plekken eetstalletjes. Als u de kust blijft volgen loopt er een pad naar het bijzondere APEC House. Het pad gaat nog verder naar een mooi uitzichtpunt, waarvandaan u de zonsondergang over de spectaculaire Gwangandaegyo-brug kunt zien.
De omgeving van Busan Tower is ook fantastisch om de dag door te brengen. U treft hier het Busan National Museum, de levendige Jagalchi-vismarkt en de Gukje-markt, waar u allerlei spullen kunt kopen, variërend van kleding tot lokale lekkernijen en allerlei souvenirs. Tijdens de Koreaanse Oorlog arriveerden er enorme aantallen vluchtelingen in de stad, die onder erbarmelijke omstandigheden moesten leven.
Bij Gyedan-gil kunt u door deze ooit zeer deprimerende wijk lopen. Tegenwoordig zorgen de kleurrijk geschilderde huizen en gezellige cafés voor een geheel andere sfeer. Met name in de vroege avond is dit een bijzondere plek om de zon onder te zien gaan.  Reisblog Zuid-Korea

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zuid-Korea met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me