• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Fjorden & Gletsjers

Meer dan een derde van Chileens Patagonië is water: honderden fjorden dringen overal diep het land in en hebben het noord-zuidverkeer jarenlang bemoeilijkt. Daarom is de grote noord-zuidverbinding Carretera Austral pas eind tachtiger jaren gereed gekomen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Fjorden & Gletsjers

Meer dan een derde van Chileens-Patagonie is water: honderden fjorden dringen overal diep het land in en hebben het noord-zuidverkeer jarenlang bemoeilijkt. Daarom is de grote noord-zuidverbinding Carretera Austral (zie onze selfdrive) pas eind tachtiger jaren gereed gekomen. Weliswaar grotendeels onverhard maar wel met vaste bruggen.
En in bijna al die fjorden monden machtige gletsjers uit die allemaal uit het Zuidelijk IJsveld komen.

Het ijsfront van de Perito Moreno bij El Calafate is zo ongeveer hét icoon van Patagonië. Maar er zijn tientallen, zo niet honderden gletsjers, die allemaal uitmonden in water, hetzij in de fjorden, hetzij in de meren. Het is dus bijna een must om een boottocht te maken, om zo de fantastische ijsfronten te bewonderen.. Gletsjervaartochten worden op veel plekken aangeboden: in Torres del Paine, in Puerto Natales en tijdens de fjordencruise tussen Punta Arenas en Ushuaia. De ultieme gletsjercruise is de cruise met de ms Skorpios.Reisblog Chili

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Chili met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me