• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Chiloé

Chiloé is het grootste eiland in de Chileense fjorden en gemakkelijk te bereiken met de pont ten zuidwesten van Puerto Montt. Een dagtrip vanuit Puerto Varas is voldoende voor een goede indruk. Van noord tot zuid is Chiloé ongeveer 180 kilometer lang.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Chiloé

Chiloé is het grootste eiland in de Chileense fjorden en gemakkelijk te bereiken met de pont ten zuidwesten van Puerto Montt. Een dagtrip vanuit Puerto Varas is voldoende voor een goede indruk.
Van noord tot zuid is Chiloé ongeveer 180 kilometer lang. In het zachtgolvende landschap valt meteen de (maandenlange) bloei van de gele brem op. Weilanden wisselen af met ruigere stukken.


Plaatsen op Chiloé

Castro

Halverwege het eiland ligt de hoofdstad Castro met de houten kathedraal en de palafitos, de bonte paalwoningen aan de waterkant. De houtarchitectuur is een opvallend element op het eiland.

Overige plaatsen op Chiloé

Op Chiloé liggen talloze dorpen met mooie woonhuizen uit het begin van de 20ste eeuw met buitenwanden die helemaal uit singels bestaan. En er zijn maar liefst 16 houten kerken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Reisblog Chili

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Chili met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me