Vakantie Seychellen

Stap in een droomwereld tijdens uw Seychellen vakantie: prachtige stranden, azuurblauwe zee, een mooie natuur en vooral rust! Het is heerlijk vertoeven op deze tropische stranden, in het bijzonder voor honeymooners of duikliefhebbers.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een vakantie op de Seychellen met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen luchthavens/havens/hotels
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Idyllische baai op La Digue, Seychellen

Onze bestemmingen voor een vakantie op de Seychellen

Dit paradijs op aarde ligt vlakbij de evenaar. Van de 115 eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue de grootste. De gebleekte granieten rotsen steken fier uit de helderblauwe oceaan, er zijn dichtbegroeide bergen en wondermooie parelwitte stranden. U ziet er vele vogelsoorten en wellicht zelfs reuzenschildpadden. Dat een vakantie naar de Seychellen geliefd is bij honeymooners is niet voor niets: romantiek ten top. De hotels die wij voor u hebben geselecteerd zijn van uitstekende kwaliteit met uitzonderlijke service. Aan de (onder)wateractiviteiten wordt veel aandacht besteed, evenals aan de wellness-cultuur tijdens een vakantie op de Seychellen.

Zijn de Seychellen toch niet het deel van Afrika waar u naar op zoek bent voor uw volgende rondreis of wilt u de Seychellen combineren met andere Afrikaanse bestemmingen? Bekijk dan de pagina met ons complete aanbod rondreizen door Afrika.

Vakantie op maat Seychellen

De Seychellen zijn paradijselijke eilanden die bij iedereen wel op de bucketlist staat. Maar hoe realiseren we een unieke vakantie naar de Seychellen? Door goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken met u mee en zijn eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen zorgen als iets niet mogelijk is, we bieden altijd alternatieven om ervoor te zorgen dat uw reis uniek is.

Wit palmenstrand van Mahe

Wit palmenstrand van Mahe

Leeuwenvis in de Seychellen

Leeuwenvis in de Seychellen

Binnenland van het eiland Mahe, Seychellen

Binnenland van het eiland Mahe, Seychellen

Anse Lazio

Anse Lazio

Zonsondergang Mahe, Seychellen

Zonsondergang Mahe, Seychellen

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Seychellen

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakte vakantie naar de Seychellen

Bij Tenzing Travel werken enkel reisspecialisten die graag een vakantie op maat voor u samenstellen. Met een persoonlijke touch en aandacht voor detail kan uw droomreis worden samengesteld. Heeft u een vakantie naar de Seychellen op het oog? Dan waarborgen wij kwaliteit en bieden we een reiservaring die aan al uw verwachtingen en meer voldoet:

Unieke belevingen inbegrepen

Alle reizen van Tenzing Travel zijn op basis van uw wensen en voorkeuren aan te passen. Wanneer u een vakantie wil boeken naar de Seychellen, bent u ervan verzekerd dat u bij Tenzing Travel een reis op maat krijgt. Met de jarenlange ervaring van onze reisspecialisten komt u op de meest unieke plekken van de wereld. Uw vakantie naar de Seychellen zal er één zijn om nooit meer te vergeten.

Overnacht op A-locaties

Tijdens uw vakantie naar de Seychellen kunt u ervan uitgaan dat er slechts A-locaties worden geselecteerd. Wij geloven dat een vakantie niet compleet is zonder bijzondere overnachtingen op toplocaties. Alle geselecteerde verblijven zullen een onvergetelijke toevoeging zijn tijdens uw vakantie naar de Seychellen en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Privévervoer tussen luchthavens/havens/hotels

Tenzing Travel zorgt voor vervoer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u van de één naar de andere plek komt. U krijgt privévervoer tussen de luchthavens, de havens en de verblijven waar u zal overnachten.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Heeft u tijdens uw reis vragen? Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar voor alles wat u wilt weten. Bij Tenzing Travel verzorgen wij het gehele administratieve en operationele proces. Zo kunt u ervan uitgaan dat de planning volledig naar uw wens is. Onze reisspecialisten luisteren goed naar uw wensen en met hun kennis en ervaring zijn zij in staat om u de optimale reiservaring te bieden.

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen de Seychellen en Nederland?

Het is op de Seychellen tijdens onze zomertijd 2 uur later en tijdens onze wintertijd 3 uur later.

Moet ik gezondheidsmaatregelen nemen voor ik op vakantie ga naar de Seychellen?

Voor informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming, adviseren wij u contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven.

U kunt advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services: https://klmhealthservices.com.

Welke taal spreken ze op de Seychellen?

Op de Seychellen zijn Frans, Engels en Creools de officiële talen.

Wat is de munteenheid van de Seychellen?

De munteenheid is de Seychelles Roepie (SCR). Daarnaast worden US dollars (USD) en euro’s vaak ook geaccepteerd als geldig betaalmiddel. De actuele koersen kunt u raadplegen via www.valuta.nl.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor de Seychellen?

U dient in het bezit te zijn van een retourticket en een geldig paspoort dat nog minstens een half jaar geldig is bij vertrek uit de Seychellen. Hebt u een Nederlands of Belgisch paspoort dan heeft u geen visum nodig. Bij aankomst ontvangt u wel een Visitor’s Permit, die een maand geldig is.

NB: Bovengenoemde informatie geldt voor Nederlandse paspoorthouders.
Onze informatie omtrent de reisdocumenten is een richtlijn en altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U blijft als reiziger zelf verantwoordelijk voor het in het bezit hebben van de juiste en benodigde documenten.

Wat is het klimaat van de Seychellen?

De temperatuur varieert het hele jaar van 24º C tot 32º. Van november t/m april waait er een noordwesten wind; daardoor is het in deze periode vrij heet en vochtig. In deze periode kan het ook regenen, maar deze buien duur normaliter niet lang. Van mei t/m oktober komt de wind uit het zuidoosten waardoor de lucht droger en koeler is, het regent minder vaak en het voelt minder benauwd aan. De beste maanden om te reizen zijn april, mei en oktober, er waait dan relatief weinig wind en het voelt daardoor zeer aangenaam.

Voor wie zijn de Seychellen geschikt?

De Seychellen zijn een lustoord voor natuur- en strandliefhebbers, romantici en honeymooners. Ook als u van duiken houdt, zijn de Seychellen een ware vakantiebestemming, want de onderwaterwereld is werkelijk fantastisch!