Johannesburg en omgeving

Johannesburg zal u verrassen. Vooral een georganiseerde fietstour door de wijk Soweto is hét ideale begin van uw rondreis Zuid-Afrika. Arm en rijk wonen in deze wijk door elkaar en de gastvrije bevolking vertelt u graag over hun leven.

Jamie Eveleens
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Zuid-Afrika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Neushoorn in Pilanesberg

Onze bestemmingen voor een rondreis door Johannesburg en omgeving

Johannesburg heeft lang de naam van een onveilige stad gehad, maar de veiligheid is sterk verbeterd en de populariteit van Johannesburg groeit nu snel. Met bruisende wijken als Melrose en Sandton, shopping malls en het township Soweto, start u uw rondreis door Johannesburg en omgeving goed.

Een rondreis door Johannesburg en omgeving op maat

Laat u betoveren door de unieke charme van Johannesburg en omgeving met onze op maat gemaakte rondreizen. Ontworpen met aandacht voor uw persoonlijke voorkeuren, beloven wij avontuur en onvergetelijke ervaringen. Onze reisspecialisten nemen de tijd om uw wensen te begrijpen. Maak u geen zorgen; als bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, bieden wij altijd alternatieven.

Droomt u van een onvergetelijke ontdekkingsreis door Johannesburg en omgeving? Laat u inspireren door onze blogs over Afrika, waar we niet alleen tips delen, maar u ook kunt lezen over de ultieme Zuid-Afrika experience.

In de spotlights

Skyline Johannesburg

Skyline Johannesburg

Bar in Soweto

Bar in Soweto

Kids in Johannesburg

Kids in Johannesburg

Zebra's in het Madikwe Game Reserve

Zebra's in het Madikwe Game Reserve

Genieten in Black Rhino Game Reserve

Genieten in Black Rhino Game Reserve

Reisinformatie Johannesburg en omgeving

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Johannesburg en omgeving

Droomt u van een onvergetelijke rondreis door Johannesburg en omgeving? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw reiswensen te vervullen en u mee te nemen naar dit dynamische gebied. Wij hanteren enkele principes om de kwaliteit van uw reis te waarborgen:

Bijzondere overnachtingen op unieke locaties

Unieke overnachtingen op afgelegen locaties zijn de kern van elke rondreis door Johannesburg. We selecteren zorgvuldig verblijven die op zichzelf al een onvergetelijke ervaring bieden.

Verblijf in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden

Uw verblijf bevindt zich in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden, zodat u volop kunt genieten van de bruisende stedelijke cultuur, historische schatten en unieke ervaringen in de omgeving van Johannesburg.

Comfortabel reizen met een all-inclusive huurauto

Comfortabel reizen is gegarandeerd met een all-inclusive huurauto. Wij regelen alle details rond het autorijden, zodat u ontspannen kunt genieten van uw reis. De vrijheid van uw huurauto stelt u in staat om op eigen tempo de mooiste bestemmingen van Johannesburg te verkennen.

Altijd een unieke ervaring inbegrepen

Elke rondreis door Johannesburg bevat minstens één unieke ervaring, want een reis is pas compleet met gedenkwaardige activiteiten. Van bruisende stadsavonturen tot lokale tradities, wij zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens uw rondreis door Johannesburg.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel plannen we de reisafstanden zorgvuldig, zodat u optimaal kunt genieten zonder lange reisdagen. Neem de tijd om alle bezienswaardigheden en ervaringen op uw route volledig te waarderen. Ontdek Johannesburg op het ideale tempo voor een optimale ervaring.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een rondreis door Johannesburg en omgeving bijzonder?

Een rondreis door Johannesburg en omgeving biedt een unieke mix van bruisende steden, rijke geschiedenis en adembenemende natuur. Ontdek diverse culturele hoogtepunten en natuurwonderen tijdens deze onvergetelijke reis.

Wat is de beste tijd voor een rondreis door Johannesburg en omgeving?

De beste tijd voor een rondreis is vaak tijdens de Zuid-Afrikaanse lente en herfst (september tot november en maart tot mei), wanneer het weer aangenaam is en de natuur op zijn mooist is.

Welke munteenheid wordt er gebruikt in Johannesburg en omgeving?

De Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) is de officiële munteenheid. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de wisselkoersen en wissel geld bij erkende geldwisselkantoren voor een gunstige koers.

Is er tijdsverschil tussen Nederland en Johannesburg?

Ja, er is tijdsverschil. Johannesburg ligt in de Zuid-Afrikaanse tijdzone, die in de zomermaanden (onze winter) 1 uur later is dan Nederland. In de wintermaanden (onze zomer) is er geen tijdsverschil.

Welke soorten verblijven zijn er beschikbaar in Johannesburg en omgeving?

Johannesburg en omgeving bieden diverse verblijven, variërend van luxe hotels tot sfeervolle lodges. Kies een verblijf dat past bij uw voorkeuren en budget voor een comfortabel verblijf.

Welke culturele bezienswaardigheden mag ik niet missen in Johannesburg?

Breng een bezoek aan het Apartheid Museum, Constitution Hill en het Maboneng Precinct voor een diepgaande culturele ervaring.

Welke activiteiten zijn geschikt voor natuurliefhebbers in de omgeving van Johannesburg?

Voor natuurliefhebbers zijn een bezoek aan het Pilanesberg National Park en de Cradle of Humankind aanraders. Maak safari’s, ontdek indrukwekkende natuurreservaten en bewonder de lokale flora en fauna.

Heeft u andere vragen of specifieke informatie nodig voor uw rondreis door Johannesburg en omgeving? Neem gerust contact met ons op!