• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kowloon

Er is van alles te doen in Kowloon. Op het schiereiland Kowloon kunt u naar hartenlust winkelen en ook op cultureel gebied zult u hier aan uw trekken komen tijdens uw Kowloon reis.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Kowloon

Er is van alles te doen in Kowloon. Op het schiereiland Kowloon kunt u naar hartenlust winkelen en ook op cultureel gebied zult u hier aan uw trekken komen tijdens uw Kowloon reis.


Bezienswaardigheden

Avenue of the Stars

Als opwarmertje is een wandeling over de Avenue of Stars, direct aan Victoria Harbour, een aanrader. Iedere avond om 20:00 uur kunt u hier een prachtige Symphony of Light-show bewonderen. Tijdens een indrukwekkende licht- en geluidsshow worden u de prachtigste verhalen verteld.

Star Ferry

In het zuidwestelijke puntje vindt u de Star Ferry, een geliefd (en goedkoop) transportmiddel tussen Kowloon en Hongkong Island.

Harbour City

Wanneer u van winkelen houdt, bevindt zich de enorme shopping mall Harbour City vlakbij. In het zuidoosten vindt u Tsim Sha Tsui, van oudsher het belangrijkste winkelgebied van Kowloon. De Kowloon Shangri-La bevindt zich precies tussen Victoria Harbour en het sfeervolle winkel- en restaurantgebied dat zich hier de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Nathan Road

De belangrijkste weg van Hongkong is Nathan Road. Deze loopt van zuid naar noord, van Tsim Sha Tsui tot Mongkok. Talloze winkels, eetstalletjes, warenhuizen en bars hebben zich langs deze weg gevestigd en in de zijstraatjes vindt u hotels, parken en levendige (avond)markten.

Kowloon Park

Op ongeveer een derde van Nathan Road vindt u het uitgestrekte Kowloon Park. Het is heerlijk om hier de drukte van de stad achter u te laten en te picknicken in het gras of een kleine wandeling in de natuur te maken.Reisblog Hongkong

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Hongkong met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me