Bianca van Nispen

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Canada, China, Kenia, Mexico, Schotland, Tanzania, Thailand, Australië

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Olifant in de Masai Mara

Uitzichten op de savannes van Kenia & Tanzania

Met een truck heb ik door Kenia en Tanzania gereisd. Het maakte niet uit waar we reden, de uitzichten op de landschappen en dieren waren áltijd prachtig. Eén uitzicht spande echter de kroon. Vanaf het terras van een van de lodges waar wij verbleven was het uitzicht op de savanne magisch en niet te beschrijven. Welke kant ik ook op keek, ik zag alleen maar dieren. Een schilderijtje, iets om nooit te vergeten.

Ploegen in de rijstvelden van Laos

Wat mij betreft mag de Living Land Farm niet ontbreken tijdens een bezoek aan Luang Prabang in Laos. Hier werd ik meegenomen in het proces van het planten en oogsten van rijst. Al ploegend door de velden en modder leerde ik van alles over rijst, en daarna sloten we natuurlijk af met het proeven van de lekkerste en verrassendste rijstgerechten!

Vang Vieng
Met de camper door Canada

Met de camper door West-Canada

Een van mijn mooiste reizen was die per camper door West-Canada. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en het gemak van je eigen “huisje” dat met je meereist; ik vond het fantastisch. We bezochten Vancouver Island en de Rocky Mountains, gingen ontbijten aan Lake Louise en genoten van het uitzicht over de wijngaarden rondom Kelowna en de Okanagan Valley. Van zon naar sneeuw en weer terug.

Mijn bucketlist

Hurtigruten langs de Noorse kust

Het varen langs en door de Noorse fjorden lijkt mij een ontzettend indrukwekkende ervaring. Ruige kusten, veel groen en vele mogelijkheden om onderweg het vasteland te bezoeken… Ja, Noorwegen staat bovenaan mijn bucketlist!

1

Met de camper door Australië

Het lijkt me fantastisch om voor langere tijd met de camper door Australië te reizen. De uitgestrektheid en de vriendelijkheid die het land uitstraalt trekken mij enorm.

2

Pelgrimstocht naar Santiago de Compostella

Het lijkt me heel bijzonder om door al die verschillende landschappen te wandelen en te genieten van de uitzichten, met niets anders aan je hoofd dan aankomen op je volgende overnachtingsplek.

3

Mijn fotoalbum

Dubai

In de woestijn van Dubai

Alicante

Alicante, Spanje

Glencoe

Glencoe, Schotland

Khao Sok

Khao Sok, Thailand

Mekong Delta

Mekong Delta, Laos

Chiang Rai

Met mijn kinderen in Chiang Rai, Thailand

Fjallbacka

Fjällbacka, Zweden

Olifanten in Kui Buri National Park

Olifanten in Kui Buri National Park

Mijn reisblogartikelen

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Bianca van Nispen naar:

info@tenzingtravel.nl