• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Jakarta

Jakarta is een drukke en chaotische stad. Houdt u van winkelen? Bezoek dan de Kelapa Gading Shopping Mall & Food Court. Een groot semi openlucht complex met vele leuke boetiekjes en goede en betaalbare restaurants en bars.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië en een stad met vele gezichten. Hier begint veelal uw rondreis door Java. De stad herbergt oude, koloniale gebouwen, zeer moderne winkelcentra en er heerst een smeltkroes van culuteren en leefwijzen.


Bezienswaardigheden Jakarta

Nationaal Museum

Het Nationaal Museum van Indonesië is gevestigd in Jakarta en is een archeologisch, volkenkundig en geografisch museum wat stamt uit 1778. De vele collecties in het museum omvat de geschiedenis van alle gebiedsdelen en eilanden van Indonesië.

Kota

In de wijk Kota, de oude historische wijk Batavia, liggen vele koloniale gebouwen onder meer vanuit de Nederlandse VOC tijd. U kunt hier de oude haven Sunda Kelapa bezoeken met oude handelsschepen.

Blok M

Een van de nieuwere wijken van Jakarta met moderne winkelcentra en nachtclubs.

Taman Mini Indonesia

Net even buiten Jakarta ligt het openluchtpark Taman Mini Indonesia Indah, waar replica's van traditionele huizen uit alle delen van het land zijn te zien.


Met de trein vanuit Jakarta naar Bogor

Vanuit Jakarta kunt u gemakkelijk met de trein naar Bogor reizen en eventueel nog verder door naar Bandung. Met de trein reist u door groene landschappen en uitgestrekte velden. Het is een ware ontdekkingstocht door Java. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.Reisblog Indonesië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Indonesië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me