Rondreis Kyushu

Kyushu is het zuidelijkst gelegen hoofdeiland van Japan. Het eiland biedt volop variatie: Nederlandse geschiedenis bij Nagasaki, talloze warmwaterbronnen en historische Samoerai-huizen. De nieuwe ‘Golden Route’ loopt van Tokyo naar Fukuoka, die een perfect onderdeel vormt van uw rondreis door Japan.

Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef Kyushu met Tenzing Travel

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Jelmer Bergsma

Reisspecialist Japan

Reisinformatie Kyushu

  • Overzicht
  • Foto's

Kyushu ligt ten zuiden van het eiland Honshu. Het is een bergachtig eiland met de grootste actieve vulkaan van Japan, de Aso (1.592 meter). Het eiland vormde de bakermat van de Japanse samenleving en heeft vele historische gebouwen, prachtige natuur en moderne steden. In de natuur van Kyushu kunt u onder andere wandelen en fietsen. In één van de vele leuke steden op het eiland kunt u cultuur opsnuiven, tempels bezoeken of winkelen.

Ons aanbod in Kyushu

In veel van onze rondreizen is dit eiland reeds opgenomen.

De belangrijke steden van Kyushu

Fukuoka en Nagasaki zijn de belangrijkste steden van dit eiland.

Fukuoka

De snelst ontwikkelende stad van het moment, Fukuoka, is de hoofdstad van het eiland Kyushu en tevens de grootste stad ten westen van Osaka.

Nagasaki

De stad is vlakbij de zee gelegen en lijkt qua sfeer veel op Europese steden. Nagasaki staat evenals Hiroshima bekend vanwege de atoomaanval tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Reisfoto's Kyushu