• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Sukau

Aan de oostkust van Borneo en aan de Kinabatangan-rivier ligt natuurwonder Sukau. In Sukau en omgeving leven de zeldzame neusapen, die ook wel Orang Belanda (Hollandse Aap) worden genoemd. U kunt ook oog in oog komen te staan met olifanten en neushoornvogels.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Sukau

Aan de oostkust van Borneo en aan de Kinabatangan-rivier ligt natuurwonder Sukau. In Sukau en omgeving leven de zeldzame neusapen, die ook wel Orang Belanda (Hollandse Aap) worden genoemd. Dit omdat de Maleisiërs iets herkenden van de Hollandse handelslui die Sukau in de 17e eeuw aandeden: zij hadden ook dikke buiken en grote neuzen.
In Sukau kunt u ook oog in oog komen te staan met olifanten en neushoornvogels. Even buiten het dorp vindt u de Gomantong-grot. Deze wordt volledig omringd door regenwoud en als u geluk hebt, komt u tijdens een wandeling bij deze grot wilde orang-oetangs tegen.Het dorp is alleen per boot te bereiken, over de langste rivier van Maleisië.Reisblog Maleisië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Maleisië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me