• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Jaffna & Noordelijk Sri Lanka

De noordelijke stad Jaffna heeft een strategische ligging op een schiereiland. Een perfect startpunt van uw Sri Lanka rondreis dus!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Jaffna & Noordelijk Sri Lanka

De noordelijke stad Jaffna heeft een strategische ligging op een schiereiland. Een perfect startpunt van uw Sri Lanka rondreis dus!


Historische stad

Jaffna is een stad met veel historie. In het verleden is de stad in handen geweest van de Portugezen, Nederlanders en Britten. Sinds het einde van de onafhankelijkheidsoorlog met de Britten in de jaren ’40, probeert men de sfeer uit oude glorietijden te doen herleven. De historische stad heeft veel koloniale bezienswaardigheden zoals oude forten en de ruïnes van de Britse barakken en de kathedraal van St. Mary.


Accommodaties

De accommodatiemogelijkheden zijn nog eenvoudig, maar voor een complete reis door Sri-Lanka zijn er nu de mogelijkheden om er te overnachten. In de buurt van Jaffna vindt u Point Pedro, het noordelijkste puntje van Sri Lanka.Reisblog Sri Lanka

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Sri Lanka met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me