Anna Wassenburg

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Brazilië, Cuba, Indonesië, Malediven, Maleisië, Mexico, Seychellen, Sri Lanka, Thailand, vele eilanden in de Caribbean

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Reisspecialist Anna in Gumbalimba Park

Stedentrips & Cruise

Mijn mooiste reis maakte ik nog niet zo lang geleden. Die begon in Miami, waar ik genoot van de mooie stranden en het afstruinen van Ocean Drive. Vervolgens begon de cruise door de Caribbean, waarbij we langs Mexico (waar we de tempel van Chaccoben bezochten), Honduras (waar een aapje op mijn schouder kwam zitten in een schitterend natuurreservaat) en de Bahamas voeren. We vlogen terug via New York en hebben daar toen meteen een aantal dagen aan vastgeplakt. Vooral de boottocht naar de Statue of Liberty en het wandelen op Times Square hebben indruk gemaakt.

Thailand

Een van mijn favoriete bestemmingen is Thailand. Dit vanwege de vriendelijke mensen, het heerlijke eten, de prachtige natuur en geweldige stranden. De meest bijzondere ervaringen vond ik de fietstour door Bangkok, waarbij je een hele andere kant van de stad ontdekt en soms bijna door de huiskamers van de Thaise bevolking lijkt te fietsen, en mijn bezoek aan een dorpje vlakbij Chiang Mai. Hier leven longneck-vrouwen en ik vond het heel bijzonder om met hen kennis te maken en te leren over hun tradities.

Reisspecialist Anna in Thailand
Reisspecialist Anna in Mexico

Mexico

Een paar jaar geleden heb ik een autorondreis door Mexico gemaakt. We begonnen in Cancun en bezochten van daaruit de Chichén Itzá. Dit wereldwonder kon van mijn bucketlist! Daarna zijn we doorgereden naar Merida, Campeche en Chetumal. Vooral de tempel bij Chetumal vond ik indrukwekkend omdat deze midden in de jungle ligt. De reis sloot ik af met een weekje vlakbij Playa del Carmen. Zon, zee en strand; het was een heerlijke afsluiting van de reis en helemaal zen vloog ik weer terug naar huis.

Mijn bucketlist

Zuid-Afrika

Ze noemen Zuid-Afrika vanwege zijn veelzijdigheid ook wel de wereld in één land. En dat is precies waarom Zuid-Afrika bovenaan mijn bucketlist staat. Kaapstad, de mooie Tuinroute en natuurlijk een safari lijken mij de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke reis.

1

Costa Rica

Vulkanen, klaterende watervallen en mysterieuze nevelwouden; de geweldige natuur van Costa Rica spreekt mij erg aan. En het lijkt me fantastisch om op zoek te gaan naar luiaarden, toekans en de beroemde kikker.

2

Fins Lapland

Eigenlijk ben ik niet zo van kou en sneeuw, maar voor Fins Lapland maak ik graag een uitzondering. Het lijkt mij geweldig om het ijshotel te bezoeken, op huskysafari te gaan en het noorderlicht te zien dansen aan de hemel.

3

Mijn fotoalbum

Roatan

Roatan, Honduras

Mexico

Mexico

New York City

New York City

Reisspecialist Anna in Verona

Verona, Italië

Cozumel

Cozumel, Mexico

Op Times Square in New York City

New York City

Reisspecialist Anna bij James Bond Island

James Bond Island, Thailand

Reisspecialist Anna in Khao Sok

Khao Sok, Thailand

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Anna Wassenburg naar:

info@tenzingtravel.nl