• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kalpitiya & Wilpattu

Het rustige dorpje Kalpitiya met zijn mooie stranden en het geweldige Wilpattu Nationale Park zijn gelegen aan de noordwestkust van Sri Lanka en perfect om uw reis te beginnen of te eindigen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bestemmingen in Kalpitiya & Wilpattu
Reisinformatie Kalpitiya & Wilpattu

Kalpitiya

Kalpitiya is een klein vissersdorpje aan de westkust van Sri Lanka, op ongeveer 5 uur rijden vanaf de internationale luchthaven. Het is een ideale plek om uw rondreis in Sri Lanka te beginnen of te eindigen, want het dorpje heeft heerlijke zandstranden met wuivende palmbomen. Tussen december en april zijn er vaak dolfijnen, en soms zelfs blauwe vinvissen, te vinden voor de kust.
Bekijk ons aanbod in Kalpitiya >

 

 

 

Wilpattu

Wilpattu National Park is het grootste en oudste nationale park van Sri Lanka. Het park staat vooral bekend om de grote hoeveelheid luipaarden en de kans is dan ook groot dat u er een spot tijdens uw safari! Ook leven hier olifanten, krokodillen, Sri Lankaanse luiaards en vele vogelsoorten. Verder onderscheidt dit park zich van de andere parken in het land, omdat er slechts een klein aantal personen per dag zijn toegestaan in bepaalde gedeeltes van het park. Een bezoek aan Wilpattu National Park kan goed gecombineerd worden met een rondreis door Sri Lanka, want het is goed bereikbaar vanuit Kalpitiya en Anuradhapura.Reisblog Sri Lanka

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Sri Lanka met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me