• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Negombo

Nergens in Sri Lanka zult u zich meer thuis voelen dan in Negombo. Dit levendige vissersplaatsje was van 1644 tot 1796 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan de sporen nog te zien. Temidden van deze herinneringen zijn langs het brede strand vele hotels, restaurants, cafés en winkeltjes ontstaan. Dagelijks kunt u de Karava vissers zien terugkeren met verse vis voor de markt.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Negombo compleet te maken.

Kalpitiya Dolphin Watching

Ten noorden van Negombo ligt het kustplaatsje Kalpitiya. Het slaperige vissersdorpje komt enkele keren per jaar tot leven als kite surfing bestemming. Maar in de periode november tot en met april is het ook een goede locatie om dolfijnen te spotten die zich in de wateren voor de kust bevinden. U vertrekt al vroeg vanuit Negombo en bereikt Kalpitiya rond het ochtendgloren.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Negombo

Negombo is een gezellige badplaats in de omgeving van Colombo. De plaats is erg geschikt om er een rondreis te beginnen, of juist om heerlijk bij te komen na uw rondreis door Sri Lanka.
Van 1644 tot 1796 was Negombo in Nederlandse handen en daar zijn nog overal sporen van te zien. Verder zijn er langs het strand vele hotels, restaurants, cafés en winkeltjes. Dagelijks kunt u de Karava vissers zien terugkeren met verse vis voor de markt.


Schitterende omgeving

Natuurlijk is het ook mogelijk om een langer verblijf in Negombo door te brengen; er is namelijk genoeg te beleven in de omgeving! Bezoek bijvoorbeeld eens het olifantenweeshuis in Pinnawela of ga naar de bruisende Sri Lankaanse hoofdstad Colombo, net ten zuiden van Negombo. Daarna is het heerlijk vertoeven op het strand.


Luxe resorts

De resorts zijn hier natuurlijk van alle gemakken voorzien, maar ga ook eens uw hotel uit. Ook in de omgeving is van alles te beleven. De bevolking, waarmee u gemakkelijk in contact komt, doet langs het strand hun dagelijkse wandelingetje en de vissers varen weg vanuit de haven. Bekijk onze hotels in Negombo.Reisblog Sri Lanka

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Sri Lanka met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me