• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Yala National Park

Er is genoeg wildlife te spotten: olifanten, lippenberen, herten, krokodillen, buffels, vele soorten vogels en zelf de zeldzame luipaard. Wij raden daarom aan om hier langer dan één nacht te verblijven zodat u niets hoeft te missen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Yala National Park

Aan de zuidkust van Sri Lanka ligt het Yala National Park, het op één na grootste van Sri Lanka. Het heeft een droog, rotsachtig landschap en is totaal anders dan de jungle en de dichtbegroeide heuvels die u in de rest van Sri Lanka aantreft. Een aanrader is om spannende safaritochten per jeep te maken door het park. Tijdens zo’n tocht komt u oog in oog te staan met vele wilde dieren, zoals olifanten, wilde zwijnen, herten en krokodillen. In het park woont verder de grootste kolonie luipaarden ter wereld. Een bijzondere ontmoeting met een zeldzame landschildpad of met een luipaard behoort tot de mogelijkheden, maar dan moet u wel goed rondspeuren. In het park kunt u verschillende vogelsoorten bewonderen, zoals neushoornvogels en pelikanen.Reisblog Sri Lanka

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Sri Lanka met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me