• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Caraïbische kust

Het veelzijdige Costa Rica is ook voor strandliefhebbers geschikt. Op de parelwitte stranden langs de Caribische kust komt u helemaal tot rust. In de schaduw van de palmbomen geniet u van een koel drankje, terwijl u prachtig uitzicht heeft over de tropische regenwouden, die direct aan het strand liggen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Caraïbische kust compleet te maken.

Cook Caribbean in Puerto Viejo de Limón

U wordt opgehaald bij uw hotel en bij de familie thuis uitgenodigd. Ze vertellen u over het gezinsleven, geven u inzicht in hun cultuur en delen de recepten van grootmoeder met u. De gastvrouw helpt bij de voorbereiding en het uitvoeren van de recepten. In een ontspannen samenzijn kunt u met het gezin genieten van de gezamenlijk bereide maaltijd. Een onvergetelijke en authentieke ervaring.

Indicatieprijs 73,- p.p. | Meer info >

Maak kennis met de Bribri cultuur

U bezoekt een Bribri-gemeenschap in het Talamanca-gebergte, die u kennis laat maken met inheemse tradities. Een Bribri-sjamaan leert u de overtuigingen van de Bribris, het inheemse wereldbeeld, over medicinale planten en rituelen. De deelname aan de magische Bribri-ceremonie zult u nooit vergeten!

U bezoekt een inheemse familie die u laat zien hoe ambachtelijke chocolade gemaakt wordt, dekens worden geweven en planten en gewassen worden gebruikt voor zelfvoorziening. De tour eindigt met een typische lunch. U kunt een sociale uitwisseling verwachten met uitzonderlijke mensen. Voor diegene die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen en er een dag op uit willen om kennis te maken met de lokale bevolking en het dagelijkse leven van de inheemse bevolking.

Indicatieprijs 95,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in Caraïbische kust
Reisinformatie Caraïbische kust

Het veelzijdige Costa Rica is ook voor strandliefhebbers geschikt. Op de parelwitte stranden langs de Caraïbische kust komt u helemaal tot rust. In de schaduw van de palmbomen geniet u van een koel drankje, terwijl u prachtig uitzicht heeft over de tropische regenwouden, die direct aan het strand liggen.


Limón

Limón is de op een na grootste stad van Costa Rica. Het is een echte handelsstad; vanuit de haven worden verschillende goederen naar onder andere Europa verscheept, waaronder heerlijke verse bananen en ananas.


Puerto Viejo

Het kleine plaatsje Puerto Viejo de Talamanca, vaak afgekort tot Puerto Viejo, is dé ideale surfplek van Costa Rica. Voor de kust vindt u de wereldberoemde surfhotspot ‘Salsa Brava’, wat ‘wilde golf’ betekent.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me