• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Otavalo

In Otavalo kunt u de beroemde markt bezoeken, vooral de zaterdagmarkt van Otavalo is een hoogtepunt tijdens uw Ecuador vakantie.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Otavalo

In Otavalo kunt u de beroemde markt bezoeken, vooral de zaterdagmarkt van Otavalo is een  hoogtepunt tijdens uw Ecuador vakantie.

Het is een feest voor de ogen: een bonte kleurenpracht van kleding, wollen stoffen, pocho’s, hoeden, tassen en ook veel lederwaren. De markt zelf is inmiddels behoorlijk toeristisch geworden. Blijf daarom niet alleen op de markt rondhangen maar ga ook lekker op verkenning in de straatjes en pleinen rond de markt.  Het is er vol met bewoners en handelaren uit de bergen rond Otavalo.

In de directe omgeving liggen tal van handwerkersdorpen, met elk hun eigen specialisme.De koopwaar is niet ieders smaak maar u krijgt  wel een aardig inkijkje in het leven in de dorpen. In dezelfde streek  ligt ook het kratermeer Cuicocha waar je mooie wandelingen kunt maken.

Rozenkwekerijen

Op weg naar Otavalo vanuit Quito of vanaf het vliegveld zie je veel rozenkwekerijen, waarvan er verscheidene Nederlands eigendom zijn. De rozen worden dagelijks naar Aalsmeer gevlogen. Je kunt op verzoek zo’n kwekerij bezoeken.

Ecologisch Reservaat El Angél

Ten noorden van Otavalo gaan de hooglanden langzaam over in vochtiger streken en zijn de páramo’s of graslanden begroeid met de spookjesachtige ‘frailejones’ bomen. Het is beschermd gebied: wij kunnen excursies verzorgen naar het Ecologisch Reservaat El Angél.Reisblog Ecuador

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Ecuador met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me