• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nationaal Park Tambopata

Puerto Maldonado ligt in de jungle, aan een van de grote bronrivieren van de Amazone. Vanuit Cuzco is het een uurtje vliegen naar Puerto Maldonado. Puerto Maldonodo is de toegangspoort tot het nationale park Tambopata.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Nationaal Park Tambopata

Puerto Maldonado ligt in de jungle, aan een van de grote bronrivieren van de Amazone. Vanuit Cuzco is het een uurtje vliegen naar Puerto Maldonado. Puerto Maldonodo is de toegangspoort tot het nationale park Tambopata.

Na aankomst in Puerto Maldonado gaat u per boot naar uw junglelodge. Onze lodges liggen in het nationale park Tambopata. Het nationale park is in het leven geroepen om de enorme rijke flora en fauna van het regenwoud te beschermen. Tijdens uw verblijf gaan de gidsen met u op stap om kennis te maken met leven in de jungle. In een rustige zijarm van de rivier gaat u op een stille motorboot op zoek naar de reuzenotters, leuke beesten om te observeren. Er zijn clay licks in de buurt   waar de parkieten en de papegaaien hun mineralen uit de kleiwand komen likken -  u kunt ze vanuit de schuilhut op 20 meter afstand observeren.  Er zijn avondwandelingen om de vele soorten kikkers te spotten. Vanuit de hoogste bomen van het woud, de kapokboom, heeft u geweldig uitzicht over de kruinen en dus de beste plek om de vogels te spotten. In een indianendorpje worden medicijnen gemaakt uit de planten van de jungle voor plaatselijk gebruik. 

De excursies zijn altijd excursies van een halve dag, voor de lunch keert u altijd terug in de lodge. Soms wordt er een stuk gevaren, soms wandelt u eerst een uurtje voordat u bij een bezienswaardigheid bent.

Beste reistijd Tambopata

In het regenwoud is het altijd warm en vochtig, en er valt bijna dagelijks wel een buitje. Het echte regenseizoen is van november tot en met maart. De lodges zijn het gehele jaar geopend maar in het regenseizoen zijn de wandelingen zwaarder (modder).
Reisblog Peru

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Peru met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me