• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Welke rondreis kiest u?

Ons aanbod aan rondreizen is ontzettend divers. Zo kunt u kiezen voor een autoreis, camperreis of een individuele reis. Graag leggen wij aan u uit welke mogelijkheden er zijn. Om u op weg te helpen hebben wij ook de rondreizen voor onze meest populaire bestemmingen op een rijtje gezet. Goed om te weten: al onze reizen kunnen aangepast worden op basis van uw wensen!

Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing Travel

Soorten reizen

Autoreizen

De meest populaire vorm van reizen onder onze reizigers! Kies zelf de route die u wilt gaan rijden en wij verzorgen de vluchten, de huurauto, uw verblijf en excursies. Wij hebben alvast meerdere routes voor u samengesteld, deze kunt u nog geheel op maat laten aanpassen.

Rondreis per auto

Camperreizen

Houdt u van volledige vrijheid en flexibiliteit tijdens uw reis? Bij een camperreis is de route ter plaatse nog geheel naar wens in te vullen. Wij adviseren u graag over het juiste campertype, de beste verzekeringen, de mooiste routes en hoe het zit met het reserveren van campsites.

Rondreis per camper

Individuele Reizen

Een brede term voor veel verschillende soorten reizen. Kiest u voor een privé-reis onder begeleiding van een chauffeur en gids of reist u liever zelfstandig door een land, bijvoorbeeld per boot, trein of per (sport)vliegtuig? Al onze individuele reizen kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Individuele reizen

Rondreizen: onze populairste bestemmingen

AMERIKAStaat een rondreis door Amerika bij u op de bucketlist? Dit land biedt oneindig veel mogelijkheden, voor zowel autoreizen als camperreizen. Gaat u een route uitstippelen door Zuidwest-Amerika, wilt u naar The Deep South of wordt het misschien wel Florida?

Rondreis Amerika


CANADASpectaculaire natuur, volop wildlife, wereldsteden en sfeervolle (wintersport)plaatsjes; Canada heeft het allemaal. En het mooie is, u kunt alles in één rondreis combineren. Wij hebben alvast de beste auto- en camperroutes voor u op een rij gezet.

Rondreis Canada


JAPANIn een land als Japan is een individuele reis (met een gids in de grote steden) de meest gangbare manier van reizen. De gids begeleid u door dit bijzondere land wat gekenmerkt wordt door geisha's, heerlijke sushi, schitterende tempels en moderne steden en treinen. Welke rondreis kiest u?

Rondreis Japan


AUSTRALIËAustralië leent zich uitstekend voor een auto-, camper- of groepsreis. Wordt het een rondreis door Oost-Australië, Zuid-Australië, de Outback of misschien wel West-Australië? Of combineert u regio's door grote afstanden per trein of vlucht af te leggen? Wij adviseren u graag.

Rondreis Australië


NIEUW-ZEELANDGaat u overnachten in karakteristieke lodges, sfeervolle B&B's, mooie appartementen of gaat u liever kamperen met uw camper midden in de spectaculaire Nieuw-Zeelandse natuur? Zelfs een combinatie is mogelijk! Het wordt uw rondreis, dus de keuze is aan u.

Rondreis Nieuw-Zeeland


ZUID-AFRIKAZuid-Afrika is de perfecte bestemming voor een autorondreis. Breng een bezoek aan de natuurrijke Panoramaroute, ga op safari in het wereldberoemde Krugerpark of in een van de privé-wildreservaten, ontdek de veelzijdige Tuinroute en sluit af in de bruisende stad Kaapstad.

Rondreis Zuid-Afrika
Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika