• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Namib Naukluft National Park

De intens rode zandduinen van de Namib Desert maken Namibië zo bijzonder. Ga de sportieve uitdaging aan en beklim de Dune45 of rijdt door de Dead Vlei met een 4-WD. U maakt hier ongetwijfeld fantastische foto's.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Namib Naukluft National Park compleet te maken.

Balloon Safari Sossusvlei

Wees getuige van een oogverblindende zonsopgang in 's werelds oudste woestijn en maak de ballonvaart van uw leven. Op de meest romantische manier ziet u een prachtig landschap van zand en bergen. U ziet Deadvlei met haar versteende bomen steeds zichtbaarder worden, terwijl u de rest van de woestijn kunt beschouwen. Bij de landing geniet u, op een afgelegen plaats, van een overheerlijk champagneontbijt. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Indicatieprijs 549,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in Namib Naukluft National Park
Reisinformatie Namib Naukluft National Park

Ontdek tijdens uw rondreis Namibië de Namibwoestijn, gelegen in Namib Naukluft National Park. De Namibwoestijn is een van de oudste en droogste woestijnen ter wereld en biedt een grote variëteit aan ecosystemen. Het is een paradijs met eindeloos uitgestrekte vlaktes, verre horizonten, verlaten stranden en diepe canyons. Het centrale gebied van de Namib bestaat uit zand, zand, en nog meer zand, gekenmerkt door heuvels die een hoogte van 300 meter kunnen bereiken. Deze duinen eindigen waar de Kuiseb rivier begint. Aan de andere kant van deze rivier ligt het noordelijke gedeelte van de Namib. Dit stuk woestijn ziet er totaal anders uit, wat voor een bijzonder contrast zorgt. Op deze immens grote vlakte van grijswit grind waar schaarse begroeiing is te vinden, leven onder andere kuddes gemsbokken, springbokken en bergzebra’s. In het noordelijke deel van de Namib kunt u ook de unieke plant Welwitschia zien.Reisblog Namibië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Namibië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me