• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Swakopmund

In Swakopmund zijn vele activiteiten te ondernemen, zoals quadbiking, zandboarden, parachute springen of dolfijnen en zeehonden spotten vanaf de boot. Welke activiteit kiest u?
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Swakopmund compleet te maken.

Quad Biking

Ervaar de sensatie van het quad rijden door de uitgestrekte zandduinen van Namibië. Onder begeleiding van een ervaren gids rijdt u door de woestijn van Swakopmund. Geniet van de vrijheid in deze uitgedroogde wildernis en leg de indrukwekkende omgeving vast met uw camera.

Indicatieprijs 49,- p.p. | Meer info >

Cape Cross Seal Colony Tour

De Cape Cross herbergt een van de grootste zeehondenkolonies ter wereld. Gemiddeld leven er in deze regio zo’n 80.000 zeehonden, en in de broedmaanden november en december kan dit aantal oplopen tot wel 200.000. Het is een indrukwekkende kolonie om te aanschouwen. Veel dieren zwemmen en spelen in zee, terwijl anderen op het strand luieren.

Indicatieprijs 135,- p.p. | Meer info >

The Living Desert Tour

U gaat per 4-WD op zoek naar levende dieren in de spectaculaire woestijn van Swakopmund. U zult versteld staan van hetgeen er zoal leeft in de woestijn; van kameleons tot gekko’s en van slangen tot kevers. Tijdens de tour passeert u een stukje geschiedenis als u midden in de woestijn onderdelen van een oude treinrails tegenkomt. Hier vertelt uw gids u met plezier meer over. Aan het eind van de ochtend kunt u vanaf een woestijntop het prachtige landschap in u opnemen. Een leerzame en unieke ervaring!

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Dolphin & Seal Cruise

Pelikanen, zeehonden, schildpadden en met een beetje geluk, zelfs dolfijnen! Ga op pad met deze indrukwekkende boottocht. Terwijl u van een warm kopje koffie of thee geniet, vaart de boot langs diverse oesterboerderijen richting de historische vuurtoren van Pelican Point. Van juli tot november heeft u een grote kans om hier de zuidkaper en bultrugwalvis te spotten. Tijdens de boottocht gaat u ook op zoek gaan naar andere zeedieren, zoals schildpadden en zeehonden en wordt u vaak vergezeld door verschillende vogelsoorten. De terugreis brengt u langs enkele interessante schepen in de baai, terwijl u ondertussen kunt genieten van verse oesters en een heerlijk mousserende wijn.

Indicatieprijs 59,- p.p. | Meer info >

Pelican Point Kayaking Experience

Op Pelican Point leven het hele jaar door zo’n 50.000 zeehonden. De beesten zijn erg leergierig en speels en daardoor niet bang voor kajaks, een unieke ervaring om deze prachtige dieren dus van dichtbij te bekijken. Uw gids neemt u mee op een mooie rit per 4-WD langs de lagune en zoutmijnen van Walvis Bay naar Pelican Point. Onderweg heeft een goede kans om talloze flamingo's en andere vogels tegen te komen, waaronder pelikanen. Tijdens de rit worden er verschillende moment ingelast voor een fotostop. Zodra u bij Pelican Point aankomt, stapt u in uw kajak en peddelt u richting de beschermde kant van Pelican Point. Laat het zeehonden spotten beginnen! Na het kajakken geniet u van een welverdiend ontbijt met koffie en thee.

 

* Minimum aantal deelnemers: 2

* Het programma is afhankelijk van de weeromstandigheden. Tevens kan de excursie bij slecht weer worden geannuleerd.

Indicatieprijs 75,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Swakopmund

Het koele Swakopmund is de belangrijkste badplaats van Namibië. Het zeewater is doorgaans te koud om in te zwemmen. Van december tot en met maart is de kans het grootst om dolfijnen voor de kust te zien. In het gezellige Swakopmund zijn vele boetiekjes en een paar goede restaurants, barretjes, een minigolfbaan, een zwembad en een Aquarium. Voor de actiezoeker biedt Swakopmund tal van mogelijkheden, zoals sandboarding, kameel excursies en quadbiking in de duinen rondom de stad. Verder kunt u skydiven en parasailen en een ballonvaart maken. In de omgeving van Swakopmund vindt u interessante excursiedoelen zoals Walvisbaai, Cape Cross en Moon Valley & Welwitschia Valley.Reisblog Namibië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Namibië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me