• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kaapstad & Omgeving

De Kaapse Zuid-Afrikaanse wijnen zijn wereldberoemd. Bent u een wijnliefhebber en komen namen als Stellenbosch, Swartland en Franschhoek u bekend voor? Reis dan af naar deze regio met meer dan 300 wijnhuizen. Bovendien is Kaapstad een wereldstad die u eens in uw leven gezien moet hebben.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bestemmingen in Kaapstad & Omgeving
Reisinformatie Kaapstad & Omgeving

Kaapstad is de mooiste stad van Afrika en prachtig gelegen aan de Tafelbaai. Geniet van de kleurrijke wijken, restaurants en bars, de Victoria & Alfred Waterfront, ga de Tafelberg op en wandel langs het strand in Camps Bay. Kaapstad is de ideale stad om het schiereiland en de wijnlanden te bezoeken. Neemt u voldoende de tijd, want er is zoveel te zien!

De omgeving van Kaapstad

Bezoek tijdens uw rondreis Zuid-Afrika ook de omgeving van Kaapstad. Denk bijvoorbeeld aan de wijnlanden met proeverijen in Stellenbosch en Franschhoek. Ook de beroemde Tafelberg, die uitkijkt over Kaapstad en de omgeving, is zeker iets wat u niet moet missen!  Wilt u iets unieks zien, ga dan naar Boulders Beach in Simon’s Town en bewonder de wilde pinguïns die hier leven. Op doorreis vanuit Kaapstad?  Dan is Kaapstad een ideaal startpunt voor de Tuinroute of Route 62.Veelzijdig Kaapstad

Een gezellige haven, de majestueuze tafelberg, prachtige stranden, sfeervolle markten... Bekijk de beelden en ontdek waarom Kaapstad absoluut niet aan uw reis mag ontbreken.
Reisblog Zuid-Afrika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zuid-Afrika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me