Kaapstad en omgeving

De Kaapse Zuid-Afrikaanse wijnen zijn wereldberoemd. Bent u een wijnliefhebber en komen namen als Stellenbosch, Swartland en Franschhoek u bekend voor? Reis dan af naar deze regio met meer dan 300 wijnhuizen. Bovendien is Kaapstad een wereldstad die u eens in uw leven gezien moet hebben.

Jamie Eveleens
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Zuid-Afrika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Tafelberg, Kaapstad

Onze bestemmingen voor een rondreis door Kaapstad en omgeving

Kaapstad is één van de mooiste steden van Afrika en prachtig gelegen aan de Tafelbaai. Geniet van de kleurrijke wijken, restaurants en bars, de Victoria & Alfred Waterfront, ga de Tafelberg op en wandel langs het strand in Camps Bay. Kaapstad is de ideale stad om het schiereiland en de wijnlanden te bezoeken. Een rondreis door Kaapstad en omgeving is een onvergetelijke reis.

Rondreis door Kaapstad en omgeving op maat

Laat u betoveren door de magie van Kaapstad en omgeving, waar avontuur en onvergetelijke ervaringen op maat worden gemaakt. Bij het ontwerpen van exclusieve rondreizen door dit betoverende landschap staan uw persoonlijke wensen centraal. We nemen de tijd om uw verlangens te begrijpen, met toewijding aan eerlijkheid en transparantie. Maakt u zich geen zorgen; als bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, bieden wij altijd alternatieven.

Droomt u van een onvergetelijke ontdekkingsreis door Kaapstad en omgeving? Laat u inspireren door onze blogs over Afrika, waar we niet alleen tips delen, maar ook 5 unieke redenen om een rondreis door Zuid-Afrika te maken. Ook delen we foto’s van één van onze reizigers Jan, die 3 weken door Zuid-Afrika heeft gereisd.

In de spotlights

Chapman's Peak

Chapman's Peak

Kaapstad

Kaapstad

Bo-Kaap in Kaapstad

Bo-Kaap in Kaapstad

Muizenberg, Kaapstad

Muizenberg, Kaapstad

Overzicht van Kaapstad

Overzicht van Kaapstad

Reisinformatie Kaapstad en omgeving

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Kaapstad

Droomt u van een onvergetelijke rondreis door Kaapstad en omgeving? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw reiswensen te vervullen en u mee te nemen naar dit betoverende gebied. Wij hanteren enkele principes om de kwaliteit van uw reis te waarborgen:

Bijzondere overnachtingen op unieke locaties

Unieke overnachtingen op afgelegen locaties zijn de kern van elke rondreis door Kaapstad. We selecteren zorgvuldig verblijven die op zichzelf al een onvergetelijke ervaring bieden.

Verblijf in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden

Uw verblijf bevindt zich in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden, zodat u volop kunt genieten van de unieke natuur, historische verhalen en uitzonderlijke culturele hoogtepunten van Kaapstad.

Comfortabel reizen met een all-inclusive huurauto

Comfortabel reizen is gegarandeerd met een all-inclusive huurauto. Wij regelen alle details rond het autorijden, zodat u ontspannen kunt genieten van uw reis. De vrijheid van uw huurauto stelt u in staat om op eigen tempo de mooiste bestemmingen van Kaapstad te verkennen.

Altijd een unieke ervaring inbegrepen

Elke rondreis door Kaapstad bevat minstens één unieke ervaring, want een reis is pas compleet met gedenkwaardige activiteiten. Van adembenemende natuurlijke landschappen tot lokale tradities, wij zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens uw rondreis door Kaapstad.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel plannen we de reisafstanden zorgvuldig, zodat u optimaal kunt genieten zonder lange reisdagen of te korte stops. Neem de tijd om alle bezienswaardigheden en ervaringen op uw route volledig te waarderen. Ontdek Kaapstad op het ideale tempo voor een optimale ervaring.

Veelgestelde vragen

Waarom een rondreis door Kaapstad en omgeving maken?

Een rondreis door Kaapstad en omgeving biedt een unieke combinatie van adembenemende natuur, rijke cultuur en historische bezienswaardigheden. Ontdek de diversiteit van Zuid-Afrika tijdens deze onvergetelijke reis.

Wat is de ideale reisperiode voor Kaapstad en omgeving?

De beste tijd voor een rondreis is meestal tijdens de Zuid-Afrikaanse lente en herfst (september tot november en maart tot mei), wanneer het weer aangenaam is en de natuur op zijn mooist is.

Welke munteenheid wordt er gebruikt in Kaapstad en omgeving?

De officiële munteenheid is de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR). Zorg dat u op de hoogte bent van de wisselkoersen en wissel geld bij erkende geldwisselkantoren voor gunstige tarieven.

Is er tijdsverschil tussen Nederland en Kaapstad?

Er is alleen tijdsverschil met Nederland in de zomer. Kaapstad bevindt zich in de Zuid-Afrikaanse tijdzone, die in onze zomer (hun winter) 1 uur later is dan Nederland. In onze winter (hun zomer) is er geen tijdsverschil.

Welke culturele hoogtepunten mag ik niet missen in Kaapstad?

Verken het historische Robbeneiland, het District Six Museum en het indrukwekkende Zeitz MOCAA voor een onvergetelijke culturele ervaring.

Wat zijn geschikte buitenactiviteiten rondom Kaapstad?

Voor liefhebbers van buitenactiviteiten zijn een bezoek aan de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en de wijngaarden in Stellenbosch aanraders.

Hoe kan ik de lokale keuken van Kaapstad proeven?

Geniet van de lokale keuken in Kaapstad door de diverse restaurants en markten te verkennen. Proef de heerlijke Zuid-Afrikaanse gerechten en wijnen.

Welke veiligheidsmaatregelen moet ik nemen in Kaapstad?

Hoewel Kaapstad over het algemeen veilig is voor toeristen, is het belangrijk om waakzaam te zijn en normale veiligheidsmaatregelen te volgen, zoals het vermijden van afgelegen gebieden ’s nachts.