Kaapstad en omgeving

De Kaapse Zuid-Afrikaanse wijnen zijn wereldberoemd. Bent u een wijnliefhebber en komen namen als Stellenbosch, Swartland en Franschhoek u bekend voor? Reis dan af naar deze regio met meer dan 300 wijnhuizen. Bovendien is Kaapstad een wereldstad die u eens in uw leven gezien moet hebben.

Kees van Niejenhuis
Reisspecialist Tenzing Travel

Reizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Kees van Niejenhuis

Reisspecialist Zuid-Afrika

Reisinformatie Kaapstad en omgeving

  • Overzicht
  • Foto's
  • Video's

Kaapstad is de mooiste stad van Afrika en prachtig gelegen aan de Tafelbaai. Geniet van de kleurrijke wijken, restaurants en bars, de Victoria & Alfred Waterfront, ga de Tafelberg op en wandel langs het strand in Camps Bay. Kaapstad is de ideale stad om het schiereiland en de wijnlanden te bezoeken. Neemt u voldoende de tijd, want er is zoveel te zien!

De omgeving van Kaapstad

Bezoek tijdens uw rondreis Zuid-Afrika ook de omgeving van Kaapstad. Denk bijvoorbeeld aan de wijnlanden met proeverijen in Stellenbosch en Franschhoek. Ook de beroemde Tafelberg, die uitkijkt over Kaapstad en de omgeving, is zeker iets wat u niet moet missen!  Wilt u iets unieks zien, ga dan naar Boulders Beach in Simon’s Town en bewonder de wilde pinguïns die hier leven. Op doorreis vanuit Kaapstad?  Dan is Kaapstad een ideaal startpunt voor de Tuinroute of Route 62.

Reisfoto's Kaapstad en omgeving

Veelzijdig Kaapstad

Een gezellige haven, de majestueuze tafelberg, prachtige stranden, sfeervolle markten… Bekijk de beelden en ontdek waarom Kaapstad absoluut niet aan uw reis mag ontbreken.