Rondreis Bali

Regenwouden, vulkanen, prachtige tempelbouwwerken, rijstterrassen, prachtige stranden en een vriendelijke lokale bevolking. Dat zijn de ingrediënten van uw rondreis Bali.

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Indonesië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen de verblijven
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Lotus-tempel, Ubud

Onze bestemmingen voor een rondreis door Bali

Bali is bekend als dé strandbestemming van Indonesië. Echter is een rondreis door Bali meer dan alleen maar stranden bezoeken. Op Bali vindt u zeer veel bezienswaardigheden, zoals prachtige hindoeïstische tempels, bergen, intens groene rijstvelden en gezellige dorpjes. Combineer bijvoorbeeld een rondreis op Bali met een ontspannen strandvakantie of met een rondreis door Java.

Een rondreis door Bali op maat

Duik in de betoverende wereld van Bali, waar een nieuw avontuur en een op maat gemaakte rondreis samenkomen. Bij het samenstellen van een exclusieve rondreis door dit adembenemende eiland staan uw persoonlijke wensen centraal. Onze reisspecialisten nemen de tijd om uw wensen te begrijpen. Geen zorgen, als bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, bieden wij altijd goede en unieke alternatieven om uw rondreis door Bali compleet te maken.

Droomt u van een onvergetelijke ontdekkingsreis door Bali? Laat u inspireren door onze blogs over Azië, waaronder Bali. Hier delen we onder andere tips voor het ontdekken van de mooiste plekken in Bali en vertellen we u over unieke activiteiten en suggesties voor bijzondere overnachtingen in het adembenemende landschap van Bali.

In de spotlights

Rijstvelden in Bali

Rijstvelden in Bali

Snorkelen bij Nusa Perida

Snorkelen bij Nusa Perida

Uluwatu, Bali

Uluwatu, Bali

Strand bij West-Bali National Park

Strand bij West-Bali National Park

Pura Ulun Danu Bratan, Bali

Pura Ulun Danu Bratan, Bali

Reisinformatie Bali

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Bali

Klaar voor een onvergetelijke rondreis door Bali? Onze deskundige reisspecialisten staan klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken, met persoonlijke aandacht voor al uw wensen. We garanderen kwaliteit en bieden een unieke reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Unieke ervaringen

Verken de prachtige natuur van Bali tijdens een onvergetelijke rondreis. Geniet van verblijven in de buurt van nationale parken voor een optimale ervaring van de adembenemende natuurwonderen. Bali biedt schitterende mogelijkheden voor natuurliefhebbers tijdens een onvergetelijke rondreis.

Bijzondere overnachtingen

Elke rondreis door Bali heeft unieke verblijven op toplocaties. Zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten dragen deze verblijven bij aan een bijzondere ervaring, die u nooit meer zal vergeten.

Privé vervoer tussen de verblijven

Het privé vervoer tussen uw verblijven is volledig geregeld door Tenzing Travel en is essentieel voor uw rondreis door Bali. Wij begrijpen dat veiligheid en comfort van groot belang zijn. Daarom zorgen we ervoor dat uw privévervoer all-inclusive voor u gereed staat, zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u zorgeloos en veilig tussen uw bestemmingen reizen!

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel stemmen we de afstanden tussen de bestemmingen in Bali zorgvuldig af, zodat u optimaal kunt genieten zonder té lang onderweg te zijn. U heeft voldoende tijd om alles te zien en te ervaren wat u wilt tijdens uw rondreis door Bali.

Volledig verzorgde reis: van A tot Z geregeld
Met Tenzing Travel kunt u volledig verzorgd op reis gaan, waarbij alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Onze ervaren reisspecialisten staan voor u klaar om uw droomreis te realiseren. Van het plannen van de route, het selecteren van verblijven tot het regelen van excursies en transfers, wij nemen alle zorgen uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reiservaring en Bali optimaal ontdekken.

Veelgestelde vragen

Is er een tijdsverschil tussen Nederland en Bali?

Ja, Bali kent een tijdsverschil van 7 uur later dan Nederland. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw activiteiten en aankomsttijden.

Welke gezondheidsmaatregelen moet ik nemen?

Voor informatie over gezondheidsmaatregelen en benodigde vaccinaties, raden we aan contact op te nemen met een gezondheidsspecialist. U kunt bijvoorbeeld terecht bij uw huisarts, GGD, of KLM Health Services.

Welke taal wordt er gesproken in Bali?

De officiële taal in Bali is Indonesisch, maar Engels wordt over het algemeen goed begrepen en gesproken, vooral in toeristische gebieden.

Wat is de munteenheid van Bali?

De munteenheid op Bali is de Indonesische roepia (IDR). Raadpleeg www.valuta.nl voor actuele koersen.

Welke reisdocumenten zijn nodig voor een rondreis door Bali?

Voor een bezoek aan Bali heeft u een geldig paspoort nodig. Nederlandse paspoorthouders hebben geen visum nodig voor een kort verblijf (tot maximaal 30 dagen). Houd er rekening mee dat deze informatie een richtlijn is en onderhevig kan zijn aan wijzigingen. U blijft als reiziger zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste documenten.

Hoe is het klimaat in Bali?

Bali heeft een tropisch klimaat met een droog seizoen (april-oktober) en een regenseizoen (november-maart). Temperaturen variëren tussen 23°C en 31°C. Er kan in Bali veel regen vallen, vooral tijdens het regenseizoen. Houd hier rekening mee.

Welke activiteiten kan ik ondernemen tijdens een rondreis door Bali?

Bali biedt een scala aan activiteiten, zoals het verkennen van oude tempels zoals Tanah Lot, genieten van watersporten in Nusa Dua, ontspannen op de stranden van Seminyak en wandelen door de rijstterrassen van Tegalalang.

Wat zijn de beste reisperiodes voor Bali?

De beste reisperiodes voor Bali zijn het droge seizoen van april tot oktober, waarin de regen minimaal is. Het regenseizoen van november tot maart brengt meer neerslag, maar het landschap is dan op zijn groenst.

Zijn er specifieke culturele gebruiken waarmee ik rekening moet houden tijdens mijn rondreis door Bali?

Ja, Balinezen hechten veel waarde aan hun cultuur en tradities. Het is gebruikelijk om tempels met respect te benaderen, geschikte kleding te dragen, schoenen uit te doen voordat u een tempel betreedt en stilte te bewaren tijdens ceremonies.

Hoe is het transport geregeld op Bali?

Bali heeft een goed ontwikkeld transportsysteem. U kunt gebruik maken van taxi’s, huurauto’s, scooters of chauffeursdiensten voor verplaatsingen. Ook zijn er lokale ‘bemo’-bussen en ‘go-jek’ scooterdiensten beschikbaar.

Zijn er gezondheidsrisico’s waar ik op moet letten tijdens mijn verblijf in Bali?

Hoewel Bali over het algemeen veilig is, is het belangrijk om water uit flessen te drinken, insectenwerend middel te gebruiken en te letten op voedselhygiëne. Raadpleeg voor vertrek uw arts voor mogelijke vaccinaties.