• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Phong Nha National Park

In dit nationale park kunt u heerlijk ronddwalen in een immens grottenstelsel en tussen de prachtige kalkstenen rotsen. Het is een van de oudste karstgebieden van Azië. Ook dit park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en wel sinds 2003.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Phong Nha National Park

In dit nationale park kunt u heerlijk ronddwalen in een immens grottenstelsel en tussen de prachtige kalkstenen rotsen. Het is een van de oudste karstgebieden van Azië. Ook dit park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en wel sinds 2003. Ook in de omgeving van het nationale park is genoeg te beleven. In dit deel van Vietnam is er tijdens de Vietnamoorlog fel gevochten met de Amerikanen. In de omgeving zijn diverse excursiemogelijkheden, zoals wandel- en fietstochten. Onderweg kunt u een verfrissende duik nemen in het koele water van de Mooc-waterbron. Ook een boottocht over de Son-rivier is een goede optie. Met een traditionele Sampan vaart u dan tussen de schitterende rijstvelden.Reisblog Vietnam

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Vietnam met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me