Camper huren Namibië

Een land dat per uitstek geschikt is om per 4-WD camper doorheen te reizen is Namibië. Bijna het gehele wegennet van Namibië bestaat uit gravelwegen en de campgrounds zijn ruim opgezet in de natuur, met eigen faciliteiten en stromend water. Een ervaring om nooit meer te vergeten, dat is het reizen per 4-WD camper door dit prachtige land.
Natalie Hart
Reisspecialist Tenzing Travel


Verhuurmaatschappijen Namibië

De maatschappijen in Zuidelijk Afrika bieden 24/7 Roadside Assistance en binnen het huurtarief kunt u ongelimiteerd kilometers rijden. Uitzondering is BoBo, daar heeft u vanaf 8 huurdagen ongelimiteerd aantal kilometers. De verzekeringen verschillen per maatschappij. Wij adviseren u graag.
Bobo Campers logo Bobo Campers Bij Bobo Campers krijgt u:
  • Middenklasse campers
  • Campers tot 6 jaar oud
  • Handgeschakeld
  • Automaat op aanvraag
  • 4-WD campers met 2-4 slaapplaatsen
naar de campers
Britz logo Britz Bij Britz krijgt u:
  • Economy 4-WD campers
  • 4-WD campers tot 4 jaar oud
  • Handgeschakeld
  • 4-WD campers met 2-4 slaapplaatsen
naar de campers

Uitleg sterren

BUDGET:
Low-cost campers die vaak al intensief gebruikt zijn en waarbij de lagere prijs doorslaggevend is.
Meer info
ECONOMY:
Eenvoudige, veelal verouderde maar motorisch prima campers. Prijs is belangrijker dan comfort.
Meer info
MIDDENKLASSE:
Nieuwe(re), degelijk afgewerkte campers met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Meer info
EERSTEKLAS:
Jonge campers van de beste kwaliteit met luxe faciliteiten. Comfort is belangrijker dan prijs.
Meer info

  Budgetklasse verhuurmaatschappij

Campers: Low-cost campers met beperkte uitrusting. Vaak al meerdere jaren in de verhuur en dus een aanzienlijk aantal kilometers gereden. Er kunnen zichtbare gebruikssporen zijn aan binnen- en buitenkant.
Service: Veelal minder persoonlijk.
Voor wie:De reiziger die er geen probleem mee heeft dat de campers al intensief gebruikt zijn en waarbij de lagere prijs doorslaggevend is. In geval van problemen dient men zelf actief in overleg met de verhuurder te handelen.

  Economyklasse verhuurmaatschappij

Campers:Eenvoudige campers van nieuw tot meerdere jaren oud maar motorisch in goede staat. Gebruikssporen zijn zeker geen uitzondering en de oudere types kunnen gedateerde inrichtingen hebben.
Service:Wisselend.
Voor wie:De reiziger die weinig waarde hecht aan nieuwe en uitgebreid ingerichte campers en juist prijs de doorslag geeft.

  Middenklasse verhuurmaatschappij

Campers:Degelijk afgewerkte en kwalitatief goede campers die nieuw of maximaal enkele jaren oud zijn.
Service:Goede persoonlijke service voor en tijdens de reis.
Voor wie:De reiziger die een goede prijs/kwaliteit verhouding en service het belangrijkste vindt.

  Eersteklas verhuurmaatschappij

Campers:Jonge campers van de beste kwaliteit met luxe faciliteiten. Motorisch en qua inrichting verkeren deze campers in een uitstekende staat.
Service:Uitstekende persoonlijke service voor, tijdens en na de reis.
Voor wie:De reiziger die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de camper en rekent op een uitstekende persoonlijke service.


  

Tenzing Travel Camper Tips

Verhuurmaatschappijen Namibië


In Namibië werken we samen met camperaanbieders in diverse prijsklasses en met diverse modellen. Wij zetten alle verhuurmaatschappijen op een rij.
Lees meer »

Verhuurmaatschappijen Namibië

Camperverhuurmaatschappijen NamibiëEr is volop keus om een camper te huren in Namibië. Wij werken samen met een ruime hoeveelheid aanbieders in diverse prijsklasses en met diverse modellen, zowel terreinwagens als campers. Wij zetten alle verhuurmaatschappijen voor u op een rijtje.
 
  Prijs per dag Inbegrepen in tarief Soort camper * Bouwjaar Transfers **
Britz € 45,- - Schadeverzekering
- Onbeperkte km's
- Persoonlijke kampeeruitrusting
- Extra bestuurder
- 24/7 Road Assistance
- Volle watertank en gasfles
- Kaarten en campinggids
Terreinwagens 2011-2015 Incl.
Kea € 54,- - Schadeverzekering
- Onbeperkte km's
- Persoonlijke kampeeruitrusting
- Extra bestuurder
- 24/7 Road Assistance
- Volle watertank en gasfles
- Kaarten en campinggids
Terreinwagens 2013-2015 Incl.
BoBo Campers € 66,- - Grootste verhuurder in Zuid-Afrika
- Schadeverzekering
- Onbeperkte km's (min. 8 dagen)
220 km per dag (minder dan 8 dagen) - Extra bestuurder
- Lokale belastingen
Campers 2011-2015 Excl.

* Soort camper: in Afrika heeft u de keus uit terreinwagens en campers. Een terreinwagen is een 4-WD voertuig (jeep) waarbij u overnacht in een tent op het dak. Een camper is een normale camper waarbij u overnacht in de cabine. Er zijn verschillende modellen campers, geschikt voor 2 personen tot modellen die geschikt zijn voor max. 4-6 personen.
** Transfers: de verhuurmaatschappij biedt wel/ niet de mogelijkheid om u vanuit uw hotel naar het verhuurstation te brengen.

Wilt u meer informatie over het maken van een camperreis Namibië? Neem dan contact met ons op, via: 020 - 398 9398 of vertel ons uw reiswensen en wij gaan voor u aan de slag.

Campings in Namibië


Over het hele land verspreid vindt u vele campings, van heel eenvoudig tot goed. Wij geven u meer informatie over de campings in Namibië.
Lees meer »

Campings Namibië

campings NamibieOver het hele land verspreid vindt u vele campings, van heel eenvoudig tot goed.
De campings hebben lang niet altijd aansluitingen voor water, elektriciteit, etc. De afstanden zijn groot en u zult soms uren moeten rijden tot u bij een volgende camping bent. Ons advies is dan ook om hier rekening mee te houden bij het plannen van uw camperreis Namibië.

Kamperen in de nationale parken van Namibië
In deze parken liggen restcamps. Ze zijn omheind en hanteren openings-en sluitingstijden. In een rest camp vindt u verschillende soorten accommodaties, waar altijd een camping met toiletten en douches bij hoort.
De rest camps beschikken altijd over een kampwinkel. De overige faciliteiten lopen uiteen, van een restaurant, zwembad tot postkantoor.

Handige websites
Tijdens uw reisvoorbereidingen kunnen naast de gebruikelijke landkaarten en reisgidsen de volgende websites over campings en routes heel nuttig zijn: Wilt u meer informatie over het maken van een camperreis Namibië? Neem dan contact met ons op, via: 020 - 398 9398 of vertel ons uw reiswensen en wij gaan voor u aan de slag.

Beste reistijd camperreis Namibië


Wat is de beste periode om een camperreis Namibië te maken? Wij zetten graag de ideale reismaanden voor u op een rijtje.
Lees meer »

Beste reistijd camperreis Namibië

beste reistijd camperreis namibieWat is de beste periode om een camperreis Namibië te maken? Wij zetten graag de ideale reismaanden voor u op een rijtje.

Namibië is het hele jaar uitstekend geschikt voor een campervakantie en een vakantie per terreinwagen. Houdt u er wel rekening mee dat het in de zomermaanden (tussen oktober en maart) overdag erg heet kan zijn. De nachten zijn dan aangenaam.
In de wintermaanden is het overdag heerlijk weer, maar kunnen de nachten koud zijn.
Leuk feitje: Namibië kent 300 dagen per jaar zon!

Wilt u meer informatie over het maken van een camperreis Namibië? Neem dan contact met ons op, via: 020 - 398 9398 of vertel ons uw reiswensen en wij gaan voor u aan de slag.

Afkoop eigen risico


Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico op het huren van een camper volledig af te kopen via de verzekerings-maatschappij Allianz Global Assistance. Hoe werkt dit en wat zijn de kosten?
Lees meer »

Afkoop eigen risico

Afkoop eigen risicoWij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico op het huren van een camper volledig af te kopen via de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Hoe werkt dit en wat zijn de kosten?

Hoe werkt het?
Mocht er ter plaatse iets gebeuren dan wordt u in eerste instantie doorbelast voor het eigen risico door de camperverhuurder op uw creditcard. Na indienen van de schade krijgt u de onkosten terug van Allianz.

Wat kost deze verzekering?
Deze exclusieve verzekering kost € 8,- per dag.

Geeft u bij het maken van een boeking aan bij onze reisspecialisten indien u deze verzekering wilt bijboeken.

Wilt u meer informatie over het maken van een camperreis? Neem dan contact met ons op, via: 020 - 398 9398 of vertel ons uw reiswensen en wij gaan voor u aan de slag.

FAQ's camper huren


Wij kunnen ons voorstellen dat een camperreis een hoop vragen bij u oproept. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen ten aanzien van camperreizen voor u op een rijtje gezet.
Lees meer »

FAQ's camper huren

veelgestelde vragen camper huren Wij kunnen ons voorstellen dat een camper huren een hoop vragen bij u oproept. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen ten aanzien van camper huren voor u op een rijtje gezet.

Welke informatie is bij het boeken van een camperreis noodzakelijk?
Bij het boeken van een camperreis dient u op te geven welke categorie camper u wilt boeken en eventueel een alternatieve categorie. Daarnaast ontvangen wij graag de informatie over het aantal personen: aantal volwassenen en aantal kinderen.
Uiteraard dient bij het maken van een boeking de informatie over het ophaal- en inleverstation te worden vermeld, de ophaal-en inleverdatum, eventuele pakketten die u wilt bijboeken(indien van toepassing), welke regio’s u wilt bezoeken(vanwege meerprijs bij bepaalde regio's) en de gewenste verzekeringspakketten.

Wat zijn flextarieven?
Flextarieven zijn gebaseerd op vraag en aanbod; bij een hoge vraag stijgt de prijs, bij een groot aanbod is de prijs laag. Het is belangrijk te weten dat vroeg boeken hier zeker loont, want u profiteert dan optimaal van de beste prijzen! De flextarieven worden door ons wekelijks aangepast en via onze website kunt u voor de maatschappijen die flextarieven hanteren, de prijs automatisch berekenen.

Kan ik het eigen risico volledig afkopen?
Veel camperverhuurmaatschappijen bieden een mogelijkheid om het eigen risico gedeeltelijk af te kopen, echter dit is veelal niet het volledige eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico op camperhuur volledig af te kopen via de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Mocht er ter plaatse iets gebeuren dan wordt u wel doorbelast voor het eigen risico door de camperverhuurder op uw creditcard, alleen krijgt u dan achteraf de onkosten terug van Allianz, door middel van het indienen van de schade.

Wat is de prijs van deze verzekering?
De prijs van deze Afkoop Eigen Risico Verzekering bedraagt € 8,- per dag, met een maximale premie van € 176,-. De maximale dekking van het eigen risico bedraagt: € 6.000,- Mocht u deze verzekering af willen sluiten, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit bij het maken van een boeking op te geven.

Hoe wordt het aantal huurdagen berekend?
Verschillende verhuurmaatschappijen hanteren een systeem van dagprijzen die variëren per seizoen. Binnen dit systeem bestaan weer twee methoden: ofwel is de ophaaldag bepalend voor alle huurdagen (Maui en Britz in zuidelijk Afrika) of worden de huurdagen bij overschrijding van een seizoen apart berekend (Road Bear, Fraserway, Go West/Owasco, Go North, KEA Australië, Maui Australië, Nieuw-Zeeland en United Nieuw-Zeeland, Alpha, KEA Zuid-Afrika en Namibië). Bij de flextarieven is de ophaaldag altijd bepalend voor de dagprijs. Verschillende maatschappijen hanteren na een bepaald aantal dagen een nieuw flextarief.

Wat zijn lokale belastingen?
Voor camperreizen in Amerika en Canada worden lokale belastingen voor alle bedragen die u in Nederland en ter plaatse betaalt, berekend. Voor Australië, Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika en Chili zijn alle lokale belastingen bij de huurprijs en extra's inbegrepen.

Hoeveel personen mag ik in een camper vervoeren?
In de bestuurderscabine kunnen altijd maximaal twee personen zitten, de bestuurder en een passagier. De overige personen, de passagiers, kunnen achterin plaats nemen. Bij campers met een doorgang tussen cabine en woongedeelte zitten de passagiers in het woongedeelte, bij Truck Campers met een opbouw en de 4-Wheel Drive campers zitten de passagiers achterin de bestuurderscabine, maar nooit in het woongedeelte.

Hoeveel bedragen de achterlatingskosten?
Als u de camper inlevert in een andere plaats dan u hem ophaalt, kan het zijn dat er achterlatingskosten van toepassing zijn. Het bedrag van deze achterlatingskosten zijn per maatschappij verschillend. Neem contact met ons op voor de exacte bedragen.

Hoeveel bedraagt de kampeeruitrusting?
Deze kosten, die per persoon worden berekend, zijn per maatschappij verschillend. Neem contact met ons op voor de exacte bedragen.

Kan ik campingstoelen en campingtafels huren?
Dat kan, de kosten hiervoor zijn per maatschappij verschillend.

Hoe werkt de transfer naar het verhuurstation?
Afhankelijk van de camperverhuurmaatschappij kunt u een transfer reserveren vanaf de luchthaven, een geselecteerd hotel bij de luchthaven of een stadshotel. Ook voor de terugreis kan dit. U dient contact op te nemen met het verhuurstation op de dag voor u de camper ophaalt om een definitieve tijd af te spreken. De terugreistransfer is altijd op vastgestelde tijden, afhankelijk van de inlevertijd die de maatschappij voorschrijft. In sommige gevallen zijn extra kosten verbonden aan de transfers. Dit wordt dan in de voorwaarden van de betreffende camperverhuurmaatschappij vermeld.

Kan ik de camper ophalen op de dag van aankomst?
In Namibië is dit niet toegestaan en dient u altijd één hotelovernachting te boeken voor u de camper ophaalt.

Kan ik tussen bestuurderscabine en woonruimte lopen?
Dit is uitsluitend mogelijk bij de motorhomes, de grotere campers en de campervans. Bij Truck Campers is dit niet mogelijk omdat deze bestaan uit een 'pick-up' met camperopbouw.

Moet ik de camper voor het inleveren schoonmaken?
De camper moet voor het inleveren van binnen en buiten worden schoongemaakt en de tanks van het afvalwater moeten zijn geleegd. Er worden extra kosten in rekening gebracht als de camper niet schoon wordt ingeleverd.

Mag ik op alle wegen rijden?
Alle verhuurmaatschappijen hebben beperkingen die per maatschappij worden beschreven. Zo gelden niet alleen beperkingen voor niet-officiële wegen, maar gelden voor bepaalde categorieën ook beperkingen wat betreft ongeplaveide wegen.

Wilt u meer informatie over het maken van een camperreis? Neem dan contact met ons op, via: 020 - 398 9398 of vertel ons uw reiswensen en wij gaan voor u aan de slag.

Tenzing Travel Campers-brochure

Tenzing Travel Camper Brochure, Australie Amerika Afrika

Bestel onze Tenzing Travel Campers-brochure, met een uitgebreid aanbod van gedetailleerd beschreven campers en vol handige tips en essentiële informatie voor het plannen van uw reis.

Bekijk deze brochure alvast online
Bestel brochue
Vraag een prijsopgave
voor uw camperhuur aan

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Prijsopgave voor deze camper?

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt tijdens kantooruren binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Over de camperhuur
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
Bestemming *
Waar ophalen? *
Ophaaldatum *
Waar inleveren? *
Inleverdatum *
Reisgezelschap
volwassene(n)

kinderen (t/m 11 jr)
Voorkeur verhuurder?
Voorkeur campertype?
Voorkeuren
Kies wat het best bij u past:

Geef ons uw reisplan en aanvullende wensen
Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Uw gegevens
Aanhef
Dhr. Mevr.
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat / huisnummer *
/
Postcode / woonplaats *
/
* Tel.nummer

E-mailadres *- even geduld a.u.b. -
Binnen 24 uur reactie (muv weekend)


Camperprijs zelf berekenen?
Bereken zelf de prijs van uw camperhuur en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijsopgave
Wij gaan met uw reiswensen aan de slag om de goedkoopste - geheel vrijblijvende - optie voor u te realiseren. Wij doen eventueel suggesties voor een ander campertype mocht dat nog meer voordeel opleveren. Kortom, laat u door onze reisspecialisten verrassen!

NB
*    Gelieve minimaal deze informatie in te geven.

**  Bij aanvragen op zaterdag en zondag kan het zijn dat de prijsopgave in de loop van maandag volgt.

}
please chat with me