Shelley Waterman

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Argentinië, Brazilië, Chili, Finland, Indonesië, Maleisië, Mexico, Namibië, Peru, Thailand, Zuid-Afrika, Zweden, Costa Rica

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Perito Moreno

Krakende gletsjer in Argentinië

Ik ben een enorme natuurliefhebber, dus mijn reis door Argentinië vond ik fantastisch. Het hoogtepunt? Mijn bezoek aan de Perito Morenogletsjer. Alleen het aanzicht op de gletsjer vond ik al indrukwekkend. Wist je dat het ijs van de gletsjer blauw van kleur is? Toen we er met een bootje langs voeren werd me pas echt duidelijk hoe groot die dikke laag ijs is. Het moment dat het meeste indruk op mij maakte was toen we vanaf een wandelbrug op de gletsjer uitkeken en er een stuk ijs afbrak. Je hoorde de gletsjer piepen en kraken, er vond een kleine aardverschuiving plaats en toen viel het brokstuk met een grote plons in het water. Wat een kabaal!

Onontdekt Madagaskar

Madagaskar was onze laatste reis met zijn tweeën, voordat onze kindjes er waren. Deze hele reis was een hoogtepunt, omdat Madagaskar zo’n mooie en diverse natuur heeft en het nog echt ‘onontdekt’ is. We hebben toen een driedaagse riviercruise gemaakt, waarbij we zelfs een hele boot voor onszelf hadden, inclusief gids, kapitein én privékok. Natuurlijk hebben we ook de bekende baobablaan bezocht. De bomen die langs deze laan staan zijn soms wel honderden jaren oud en kunnen een diameter van wel 16 meter hebben.

Baobabbomen in Madagaskar
Helikoptervlucht boven de watervallen van Iguazu

Helikoptervlucht boven de watervallen van Iguazu

Iedereen heeft in zijn leven weleens een waterval gezien, maar de watervallen van Iguazu zijn zo groot en indrukwekkend. Die zijn nergens mee te vergelijken. De helikoptervlucht die ik boven deze immense watervallen maakte vergeet ik nooit meer; wat een uitzicht! Een unieke ervaring.

Mijn bucketlist

Slapen in een watervilla op de Malediven

Slapen in een watervilla op een tropisch eiland, wie wil dat nou niet? Dat is mijn ultieme droom. Een relaxte vakantie met zon, zee, strand en prachtige riffen om te snorkelen. De vlucht ernaartoe in een watervliegtuigje lijkt me al een hele belevenis.

1

Gorilla’s spotten in Oeganda

Ik vind het enorm leuk om dieren te spotten tijdens mijn reizen en dat zou ik graag eens in Oeganda doen, een land wat nog niet overspoeld wordt door toeristen. Het schijnt een van de mooiste en groenste landen van Afrika te zijn, met heldere kratermeren, watervallen langs groene bergwanden en uitgestrekte savannes. Ik zou in het regenwoud op op zoek willen gaan naar chimpansees en gorilla’s. Het lijkt mij fantastisch om deze apen in hun natuurlijke omgeving te zien.

2

Rondreizen door Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland staat al heel lang op mijn verlanglijstje en het lijkt me heel gaaf om deze bestemming samen met onze kindjes te ontdekken. Lekker genieten van de prachtige natuur, kajakken in mooie baaitjes, de gloeiwormen in de grotten van Waitomo bewonderen, de borrelende modderpoelen in allerlei gekke kleuren bezoeken, wijntjes drinken in de wijngaarden en natuurlijk het wildlife ontdekken, zoals pinguïns en dolfijnen.

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Shelley bij Camps Bay in Kaapstad

Bij Camps Bay in Kaapstad, Zuid-Afrika

Bolivia

Bolivia

Lemuur in Madagaskar

Lemuur in Madagaskar

Uitzicht op het Torres del Paine National Park

Uitzicht op het Torres del Paine National Park, Chili

Rendieren in Lapland

Rendieren in Fins Lapland

Reisspecialist Shelley

Genieten in de infinity pool

Zonsondergang in het Namib Naukluft National Park

Zonsondergang in het Namib Naukluft National Park, Namibië

Pinguïn op Valdes

Pinguïn op Valdes, Argentinië

Reisspecialist Shelley in Lapland

Fins Lapland

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Shelley Waterman naar:

info@tenzingtravel.nl