• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Noordoostkust Brazilië

De noordoostkust van Brazilië heeft heel veel te bieden en is eigenlijk een reisbestemming op zich. Ga maar na: bijna de hele kustlijn tussen Natal en Salvador de Bahia is ononderbroken zandstrand, zo’n 1300 kilometer!
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Noordoostkust

De noordoostkust van Brazilië heeft heel veel te bieden en is eigenlijk een reisbestemming op zich. Ga maar na: bijna de hele kustlijn tussen Natal en Salvador de Bahia is ononderbroken zandstrand, zo’n 1300 kilometer! Langs de noordoostkust liggen mooie badplaatsen zoals Praia da Pipa en Praia do Forte, en tussendoor mooie koloniale centra zoals Olinda en Salvador. In het achterland liggen de schitterende tafelbergen van Chapada Diamantina en voor de kust ligt het super duik- en snorkelparadijs Fernando do Noronha. En het is er het gehele jaar lekker warm.

Plaatsen en bezienswaardigheden in de Noordoostkust

Salvador de Bahia

Salvador is een grote miljoenenstad, maar de bezoekers komen voor het kleine koloniale centrum, het befaamde district Pelourinho. Rituelen, muziek, zang en dans vormen hier een wezenlijk onderdeel van alledag.
Lees meer over Salvador de Bahia >

Chapada Diamantina National Park

Het nationale park Chapada Diamantina ligt op een halve dag rijden van Salvador de Bahia landinwaarts. Het is een schitterend natuurgebied van plateaubergen – of tafelbergen - met steile cuesta’s (bergen met een steile en minder steile kant), watervallen, wilde beken, spelonken en grotten.
Lees meer over Chapada Diamantina National Park >

Recife & Olinda

De stad Recife ligt aan de noordoostkust van het land. Het is een grote metropool met honderden wolkenkrabbers. Olinda ligt er naast, als een dwerg naast de reus. Hier zijn amper huizen en gebouwen van twee verdiepingen.
Lees meer over Recife & Olinda >

Fernando de Noronha

Het eiland Fernando do Noronha is één van de beste duiklocaties in de Atlantische Oceaan en misschien ook wel van de wereld. Ook al komt u alleen maar om te snorkelen en te zwemmen, dan nog loont het de moeite en het geld om dit paradijselijk eilandje te bezoeken.
Lees meer over Fernando do Noronha >

Praia do Forte

Praia do Forte ligt op ruim een uur rijden van Salvador. Het is een heel gezellig dorp, vol vertier, waar echter kleinschaligheid de toon zet. Een authentieke versie van een Braziliaanse strandvakantie: de internationale reizigers zitten hier tussen de Brazilianen en zo hoort het.
Lees meer over Praia do Forte >

Morro de Sao Paulo

Morro de Sao Paulo bestaat uit vijf schitterende eilandjes met een bijzondere ligging: ten zuiden van Salvador de Bahia op ruim 2 uur varen met de catamaran.
Lees meer over Morro de Sao Paolo >Reisblog Brazilië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Brazilië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me