• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Fernando de Noronha

Het eiland Fernando do Noronha is één van de beste duiklocaties in de Atlantische Oceaan en misschien ook wel van de wereld. Ook al komt u alleen maar om te snorkelen en te zwemmen, dan nog loont het de moeite en het geld om dit paradijselijk eilandje te bezoeken.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Fernando de Noronha

Het eiland Fernando do Noronha is één van de beste duiklocaties in de Atlantische Oceaan en misschien ook wel van de wereld. Ook al komt u alleen maar om te snorkelen en te zwemmen, dan nog loont het de moeite en het geld om dit paradijselijk eilandje te bezoeken. Helder zeewater waarin bontgekleurde vissen, lome zeeschildpadden en de zeldzame langsnuitdolfijn gelukkig in grotere aantallen voorkomen dan de mens. Je ‘duikt’ er als het ware middenin.


Duiken en snorkelen

Fernando wordt alleen aangevlogen vanuit Recife en vanuit Natal (vluchtduur ruim een uur) Een deel van het eiland is ‘vrij’ gebied, maar het overgrote deel behoort tot het nationale park waar de gasten alleen de toegestane wandelpaden en stranden kunnen bezoeken. Ook voor de wateractiviteiten zoals duiken, surfen en snorkelen zijn speciale plekken aangewezen.

Al die waterplekken zijn te bereiken met georganiseerde excursies en tijdens het varen heeft udikke kans om de langsnuitdolfijnen te spotten u mag helaas niet met ze zwemmen).

Erg leuk is om mee te gaan op een duikexcursie, vooral als u nog nooit gedoken heeft. U heeft uw eigen duikinstructeur tot uw beschikking en u duikt maximaal 10 meter diep. Voor alle wateractiviteiten dient u wel een entreeticket te betalen voor het National Marine Park (ca. USD 82 p.p.) ter behoud van de natuur. Duikt u niet onder begeleiding? Dan dient u te beschikken over een PADI duikcertificaat.Reisblog Brazilië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Brazilië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me