• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Recife & Olinda

De stad Recife ligt aan de noordoostkust van het land. Het is een grote metropool met honderden wolkenkrabbers. Olinda ligt er naast, als een dwerg naast de reus. Hier zijn amper huizen en gebouwen van twee verdiepingen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Recife & Olinda

De stad Recife ligt aan de noordoostkust van het land. Het is een grote metropool met honderden wolkenkrabbers. Olinda ligt er naast, als een dwerg naast de reus. Hier zijn amper huizen en gebouwen van twee verdiepingen.


Olinda

Olinda is een schattig plaatsje vol bontgekleurde huizen uit de koloniale tijd. Het is er flink heuvelachtig waardoor je her en der mooie panorama’s hebt over de stad, over de kust en de skyline van Recife. Het is er prettig ronddwalen; veel kerken uit de Portugese tijd zijn open ter bezichtiging, door  de ligging aan zee is er altijd een fris briesje en na paar uurtjes lokt de grote tropische tuin met zwembad van ons hotel. Fort Oranje is één van de forten die de Hollanders vroeger gebouwd hebben en die nog altijd in goede staat is. Het ligt op een klein uurtje rijden ten noorden van de Olinda.


Recife

In het centrum van Recife is de havenkant opgeknapt en op de pier staan prachtige kunstwerken uit de collectie van Ricardo Brennand. In het museum Ricardo Brennand hangt de grootste collectie schilderijen van Frans Post. Het is een leuk uitstapje naar de  groene rand van de stad, de gebouwen liggen in een prachtige tropische tuin.

Recife is de uitvalsbasis voor het eiland Fernando do Noronha en voor onze autoreis naar Salvador.Reisblog Brazilië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Brazilië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me