• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Ouro Preto & Belo Horizonte

De streek ten noorden van Rio wordt ook wel het hart van Brazilië genoemd: er is welvaart, grote economische activiteit, koloniale stadjes, het rijke Belo Horizonte - hoofdstad van de staat Minas Gerais en een rijk cultureel leven.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Ouro Preto & Belo Horizonte

Het gebied tussen Rio de Janeiro en Belo Horizonte  - de deelstaat Minas Gerais - ligt bezaaid met koloniale stadjes en is rijk aan cultuur.

Ouro Preto

Tussen Rio en Belo Horizonte liggen talrijke koloniale stadjes vol barokkerken en mooie panden die zo uit Portugal geïmporteerd lijken. Ouro Preto is terecht de toeristische topper met leuke gezellige winkelstraten en mooie boetiekhotels. Tiradentes is rustiger maar even mooi. In het stadje Congonhas staan bij de pelgrimskerk de levendige beelden van de 12 apostelen al twee eeuwen de pelgrims op te wachten. De kunstenaar Aleijadinho werd er beroemd mee. Al deze stadjes liggen in een prachtig landschap van groene heuvels die aan Engeland doen denken.


Inhotim

Nog niet beroemd maar wel op weg te worden, is Inhotim. Inhotim ligt in Brumadinho, ten zuidwesten van Belo Horizonte.  Het is een groot landschapspark van 150 hectare met schitterende tropische planten en bomen, paviljoens met kunst van Braziliaanse kunstenaars, sculpturen in het groen en allerlei gespecialiseerde tuinkamers met bijvoorbeeld orchideeën, cactussen en andere bijzondere palmen).Reisblog Brazilië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Brazilië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me