• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Manu Nationaal Park

Het natuurreservaat Manu ligt diep in de jungle. Dit is de plek in de Amazone waar u het beste wildlife kunt spotten. Hier leven tapirs, macaws, reuzenotters en apen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Manu Nationaal Park

Het natuurreservaat Manu ligt diep in de jungle. Dit is de plek in de Amazone waar u het beste wildlife kunt spotten. Hier leven tapirs, macaws, reuzenotters en apen.

Het Manu Nationaal Park ligt ten westen van het nationale park Tambopata en kan over land vanuit Cuzco (3 dagen onderweg) of vanuit Puerto Maldonado (halve dag reizen) bezocht worden. Manu omvat meer dan 2 miljoen hectare aan land, is rijk aan flora en fauna en is ongerepter dan welk ander natuurgebied dat open gesteld is voor het publiek.

Er zijn fantastische clay licks: Clay licks zijn vaste plekken in de klei-oevers van de rivieren waar vogels uit de parkietenfamilie hun nodige mineralen uit de oeverwand likken.Reis naar Manu Nationaal Park over land

Zeer bijzonder is de mogelijkheid om naar Manu over land te reizen. U reist in drie dagen van de droge hooglanden rond Cuzco naar het natte laagland, dwars door alle vegetatiezones heen. Al dalend naar het Amazonbekken passeert u de cloud forests, of nevelwoudzones met veel varens, bromelia-achtigen en natuurlijk veel kolibries. Deze tour heet Manu Bio Tour.


Ons aanbod in Manu Nationaal Park

U verblijft in het comfortabele Manu Wildlife Center. Eén van de bijzonderheden van de lodge is de hide away voor de nachtelijke observatie van tapirs.

Bekijk ons aanbod in Manu Nationaal Park >Reisblog Peru

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Peru met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me