• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Colca Canyon

Nergens in Zuid-Amerika kun je condors spotten als in de Colca Canyon. Hier vliegen de enorme vogels als een schaduw over je heen. Echt enorm spectaculair!
Lizzie Lommerse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Colca Canyon

Nergens in Zuid-Amerika kun je condors spotten als in de Colca Canyon. Hier vliegen de enorme vogels als een schaduw over je heen. Echt enorm spectaculair!

In de rotswanden van de nauwe Colca Canyon overnachten de condors. In de vroege zonnestralen zweven de vogels met de opwarmende en opstijgende lucht mee naar boven.


Cruz del Condor

Cruz del Condor is ‘the place to be’ om de condors  van zo dichtbij te aanschouwen. De condors scheren hier soms vlak boven de hoofden van de toeschouwers weg op zoek naar aas.


Colcavallei

In de Colcavallei kunt u heerlijk wandelen, er zijn diverse voetgangersbruggen over de rivier en de veldwegen zijn rustig. Op verschillende plaatsen in de vallei zijn in de rotswanden nissen te zien met beeldjes, oude graven uit het verleden. In de Colcavallei is echter een plek waar de rivier door een nauwe kloof stroomt en de rotswanden meer dan 300 meter hoog zijn En zo is ook het misverstand opgeruimd dat we hier te maken zouden hebben met de diepste canyon van de wereld.

De route van Arequipa naar de Colcavallei is landschappelijk prachtig en gaat over de hoge puna (graslanden) met steppe waar kuddes vicuñas (lama’s zijn gedomesticeerde vicuñas) grazen. Er is altijd een fotostop onderweg om het enorme weidse land met de besneeuwde vulkanen vast te leggen. Dat is ook het moment dat de bezoeker aan de ademhaling merkt dat uhier heel hoog zit: bijna 4900 meter!Reisblog Peru

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Peru met u.


Bekijk alle berichten


Bezoek ons tijdens onze landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de de mooiste routes en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u uitgebreid informatie inwinnen en uw reisplannen met ons bespreken. Meld u snel aan, want vol is vol.

22 augustus 2020Cuba en Costa Rica
Aanvang: 10:15 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me