• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Paracas & Ballestas eilanden

Paracas is een kleine plaats aan de kust op zo’n 5 uur rijden ten zuiden van Lima. Hier liggen de Ballestas-eilanden voor de kust. Het zijn rotseilanden met kolonies zeehonden, zeeleeuwen, Humboldt-pinguïns en duizenden zeevogels zoals albatrossen, flamingo’s, jan-van-genten, pelikanen en aalscholvers.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Paracas & Ballestas eilanden

Paracas is een kleine plaats aan de kust op zo’n 5 uur rijden ten zuiden van Lima.  Hier liggen de Ballestas-eilanden voor de kust. Het zijn rotseilanden met kolonies zeehonden, zeeleeuwen, Humboldt-pinguïns en duizenden zeevogels zoals albatrossen, flamingo’s, jan-van-genten, pelikanen en aalscholvers.

De eilanden maken onderdeel uit van het natuurreservaat Paracas dat een groot zeegebied omvat en ook het gelijknamige schiereiland. Tijdens een excursie op dat schiereiland zijn er aan de kust veel vogels te spotten zoals de condor.


Excursies Paracas & Ballestas-eilanden


De excursieboot vaart dicht genoeg langs de rotsen om de beesten op de rotseilanden goed te observeren en om foto’s te maken. Vanaf de boot heb je ook goed zicht op de Candelabria, een Nazca-achtige figuur op de berghelling langs de kust. Betekenis en ouderdom zijn onbekend.Reisblog Peru

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Peru met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me