Onze reisspecialisten bezochten Botswana en waren op slag verliefd. Gelukkig namen ze hun camera’s mee en kunnen wij nu ook genieten van de prachtige landschappen en indrukwekkende dieren die zij tegenkwamen. We delen hun mooiste foto’s van het Moremi Game Reserve en de Okavango Delta. Genieten!

Stéphanie Gras
18 januari 2017
Afrika
Botswana

Fotoverslag

Moremi Game Reserve

Doordat de landschappen van het Moremi Game Reserve zo dor waren, konden we de dieren goed zien. Waaronder deze indrukwekkende leeuwin!

Reisspecialist Stéphanie in de Okavango Delta

Reisspecialist Stephanie in de Okanvago Delta

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve

Vergeet niet af en toe naar boven te kijken, want ook daar valt voldoende te zien. Waaronder dus dit prachtexemplaar in het Moremi Game Reserve.

Niet alleen de grote dieren zorgen voor een bijzondere ervaring in het Moremi Game Reserve, de kleintjes doen dat net zo goed!

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve

Vanuit onze mokoro zagen wij even verderop een olifant in het water staan. Wij waren zeer onder de indruk, de olifant wat minder: hij verdween niet veel later tussen de bomen.

Prachtige uitzichten in de Okavango Delta

Okavango Delta

Okavango Delta

De Koning der Dieren, een magisch gezicht!

Nog nooit zagen we zoveel luipaarden, olifanten, nijlpaarden en andere wilde dieren als tijdens ons verblijf in Botswana. Wat een voorrecht dat we dit hebben mogen meemaken!

Okavango Delta

Kun je na het zien van deze foto’s niet wachten om Botswana zelf te verkennen?
Bekijk dan onze reizen naar Botswana.